Ondersteunen als het tegen zit

Soms zit het tegen en kom je er zelf niet meer uit. Misschien loopt het niet lekker in je relatie, valt de opvoeding van je kinderen je zwaar of voel je je eenzaam. Misschien heb je financiële problemen, voel je veel stress en spanning of lukt het je niet om je leven op de rit te krijgen. Wij ondersteunen je als het even tegen zit in het leven. Samen sterk.

Bekijk de Video

Hoe kunnen wij jou ondersteunen als het tegen zit?

Financiële problemen

Heb je geen inzicht in je inkomsten en uitgaven? Lukt het niet meer om je rekeningen te betalen? Heb je schulden en weet je niet wat je moet doen? Staan de deurwaarders al bij je op de stoep? Zijn dit geldproblemen waar je zelf niet meer uitkomt? Blijf er dan niet mee rondlopen. Wij kunnen je ondersteunen.

Lees meer

Structuur in je leven

Soms lukt het je niet je leven op orde te krijgen en heb je het gevoel dat je de controle over je leven kwijt bent. Loop het thuis niet zoals je zou willen? Stapelen de problemen zich op? Wil je weer meer ritme en structuur in je leven? Blijf er dan niet mee rondlopen maar zoek hulp en praat erover. Wij kunnen je ondersteunen.

Lees meer

Eenzaamheid en meedoen

Voel je je niet verbonden? Mis je een hechte, emotionele band met anderen? Of je hebt minder contact met andere mensen dan je wenst? Eenzaamheid komt vaker voor dan je denkt. Wil je weer meedoen en meer mensen ontmoeten?

Lees meer

Echtscheiding

Kom je er samen niet meer uit? Heb je veel discussies over huishoudelijke taken of over de opvoeding van de kinderen? Valt het ouderschap na een scheiding je zwaar? Twijfel je of je het allemaal wel goed doet? Blijf er dan niet mee rondlopen, maar vraag hulp bij de scheiding of relatieproblemen en praat erover.

Lees meer

Stress en spanning

Problemen in je relatie, een conflict op je werk, ruzie in de familie, financiële problemen: je kunt er behoorlijk veel stress van krijgen. Een beetje stress en spanning is niet erg, maar als je er te lang last van hebt kun je behoorlijk vastlopen. Als je niet weet hoe je om moet gaan met stress, blijf er dan niet mee rondlopen en praat erover.

Lees meer

Bekijk video

Ervaringsverhalen

Meer zelfvertrouwen voor Lisa (10)

Meer zelfvertrouwen voor Lisa (10)

Thuis was er niets aan de hand, maar op school was de vrolijke Lisa (10) heel verlegen. Dankzij een groepstraining in sociale vaardigheden durft ze beter voor zichzelf op te komen.

Ik had veel eerder hulp moeten vragen

Ik had veel eerder hulp moeten vragen

Marjo stond onder hoge druk om snel een baan te vinden. Daarbij zorgden ook haar relatie en financiële situatie voor veel stress. Maar met hulp van een maatschappelijk werker van Santé Partners wist ze het tij te keren.

Ik voel me gezien en gesteund

Ik voel me gezien en gesteund

Abida bleef na haar scheiding achter met een flinke schuld. De 51-jarige vrouw zakte weg in een diepe depressie. Dankzij Begeleiding thuis van Diana staat ze inmiddels weer helemaal in haar kracht.

Waar ondersteunen we jou?

{{themas[0].Name}} Of
{{locatieTypes[0].Name}}
contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop