Steunpunten Mantelzorg

Santé Partners biedt mantelzorgondersteuning aan vanuit het Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein. In andere gemeenten binnen ons werkgebied bieden collega organisaties ondersteuning voor mantelzorgers aan. Mantelzorgers van alle leeftijden kunnen bij een Steunpunt Mantelzorg terecht voor advies, een luisterend oor, contact met andere mantelzorgers en praktische informatie. Is er geen organisatie bij jou in de buurt? Informeer dan bij je gemeente voor ondersteuningsmogelijkheden.

Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein

Het Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein kan ook helpen bij tijdelijke verlichting van de zorg, bijvoorbeeld bij het aanvragen van (vrijwillige) professionele hulp.

Het Steunpunt Mantelzorg wordt gesubsidieerd door de gemeente Nieuwegein. De medewerkers van het steunpunt worden gefaciliteerd door Santé Partners.

Voor meer informatie ga je naar de website van Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein.

Servicepunt Mantelzorg Westervoort/ Duiven

Het Servicepunt Mantelzorg  van Mikado in Duiven en Westervoort biedt ondersteuning en helpt om een situatie te creëren waar in je als mantelzorger zolang mogelijk hulp kunt blijven bieden zonder overbelast te raken. Wij helpen je om de balans tussen draaglast en draagkracht te behouden.

Kijk hier voor meer informatie

Steunpunten Mantelzorg

Bij MantelzorgNL zijn ruim 450 organisaties aangesloten voor de ondersteuning van mantelzorgers. Kijk in dit overzicht voor een aangesloten organisatie bij jou in de buurt. Vind je geen organisatie? Informeer dan bij je gemeente voor ondersteuningsmogelijkheden.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop