Stress en spanning

Problemen in je relatie, een conflict op je werk, ruzie in de familie, financiële problemen: je kunt er behoorlijk veel stress van krijgen. Een beetje stress en spanning is niet erg, maar als je er te lang last van hebt kun je behoorlijk vastlopen. Als je niet weet hoe je om moet gaan met stress, blijf er dan niet mee rondlopen en praat erover.

Lees meer

Hoe kunnen wij jou ondersteunen?

Maatschappelijk werk

Maatschappelijk werk

Ben je het overzicht kwijt en weet je niet waar je moet beginnen? Of bij wie je moet aankloppen? Onze maatschappelijk werkers helpen je in een paar gesprekken op weg met een luisterend oor en praktische hulp. Zo heb je snel weer grip op je situatie. Denk hierbij aan vragen rondom opvoeden en opgroeien, problemen met geld of in je relatie. Maar ook bij gevoelens van eenzaamheid, rouw of somberheid.
Lees meer
Groepswerk / Trainingen

Groepswerk / Trainingen

Loop je ergens tegenaan, heb je een wens of wil jezelf ergens verder in ontwikkelen? Santé Partners biedt verschillende groepen en trainingen op maat aan, voor kinderen, jongeren en volwassenen. Een aantal thema’s waar je aan kunt denken zijn: opkomen voor jezelf, stevig in de schoenen staan, omgaan met scheiding van je ouders, grenzen ontdekken en aangeven, kunnen vertellen wat je denkt, voelt en vindt, de overgang van de basisschool naar de middelbare school, puberteit en ouderschap en stress hanteren in het dagelijks leven.
Lees meer
Begeleiding thuis

Begeleiding thuis

Lukt het je niet goed om grip te krijgen op je leven? Onze thuisbegeleiders komen bij je thuis en kijken en lopen met je mee. Zo krijgen ze een duidelijk beeld waar je in vastloopt en de mogelijke oplossingen. Ze helpen je huishouden, de opvoeding, je administratie, je geldzaken, je relaties of je indeling van de dag op orde te krijgen. Op een manier die bij jou past.
Lees meer
Bekijk ook ons ledenservice aanbod

Bekijk ook ons ledenservice aanbod

Word lid van onze ledenservice en profiteer van aantrekkelijke kortingen op een groot aanbod aan diensten van onze partners, zoals bijvoorbeeld hulpmiddelen, maaltijdservice aan huis, klushulp, kapper aan huis en mantelzorgondersteuning.
Lees meer

Door naar je te luisteren en mee te denken over mogelijke oplossingen, proberen we je te leren hoe je om kunt gaan met stress, zodat je minder stress zult ervaren.

Zo slaap jij straks weer lekker, pieker je minder en weet je ook hoe je in de toekomst beter met die stress en spanning om kunt gaan. Minder stress, waardoor jij weer grip krijgt op je eigen leven.

 

afbeelding Quote

Chantal Willemsen, maatschappelijk werker bij Santé Partners: "Als stress te lang aanhoudt, kun je allerlei klachten krijgen zoals piekeren, slecht slapen, hoofdpijn, vermoeidheid, een slechte concentratie en sneller geïrriteerd zijn."

Extra hulp

Kom je er zelf niet uit, dan helpen wij graag om de oorzaak van de stress aan te pakken. Je kunt met alle vragen over stress en spanning een beroep op ons doen. Chantal Willemsen: "Wij zijn er om te luisteren, wat al veel rust brengt. Wij kijken samen welke aanpak nodig is, zodat je op de juiste manier geholpen wordt."

Bekijk de video

Ervaringsverhalen

Ik had veel eerder hulp moeten vragen

Ik had veel eerder hulp moeten vragen

Marjo stond onder hoge druk om snel een baan te vinden. Daarbij zorgden ook haar relatie en financiële situatie voor veel stress. Maar met hulp van een maatschappelijk werker van Santé Partners wist ze het tij te keren.

Waar ondersteunen we jou?

{{themas[0].Name}} Of
{{locatieTypes[0].Name}}
contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop