Financiële problemen

Heb je geen inzicht in je inkomsten en uitgaven? Lukt het niet meer om je rekeningen te betalen? Heb je schulden en weet je niet wat je moet doen? Staan de deurwaarders al bij je op de stoep? Zijn dit geldproblemen waar je zelf niet meer uitkomt? Blijf er dan niet mee rondlopen. Wij kunnen je ondersteunen.

Lees meer

Hoe kunnen wij jou ondersteunen?

Financiële en juridische ondersteuning

Financiële en juridische ondersteuning

Heb je vragen over toeslagen, problemen met (overheids)organisaties of kom je elke maand geld tekort? Onze Sociaal Raadslieden kunnen ondersteunen. Zij kennen de weg in het doolhof van wetten en regelgeving en weten waar je recht op hebt. Ook weten zij bij welke organisatie je wat moet regelen. Ze kunnen jou ook helpen met formulieren, brieven, het aanvragen of het maken van bezwaar, als dat nodig is.
Lees meer
Maatschappelijk werk

Maatschappelijk werk

Ben je het overzicht kwijt en weet je niet waar je moet beginnen? Of bij wie je moet aankloppen? Onze maatschappelijk werkers helpen je in een paar gesprekken op weg met een luisterend oor en praktische hulp. Zo heb je snel weer grip op je situatie. Denk hierbij aan vragen rondom opvoeden en opgroeien, problemen met geld of in je relatie. Maar ook bij gevoelens van eenzaamheid, rouw of somberheid.
Lees meer
Begeleiding thuis

Begeleiding thuis

Lukt het je niet goed om grip te krijgen op je leven? Onze thuisbegeleiders komen bij je thuis en kijken en lopen met je mee. Zo krijgen ze een duidelijk beeld waar je in vastloopt en de mogelijke oplossingen. Ze helpen je huishouden, de opvoeding, je administratie, je geldzaken, je relaties of je indeling van de dag op orde te krijgen. Op een manier die bij jou past.
Lees meer
Welzijnswerk Duiven en Westervoort

Welzijnswerk Duiven en Westervoort

Woon je in de gemeente Duiven of Westervoort? Mikado/Santé Partners biedt inwoners van alle leeftijden, mantelzorgers en vrijwilligers advies, ondersteuning en informatie als het gaat om zinvolle dagbesteding, ontmoetingen, meedoen in de samenleving, eenzaamheid, psychisch welzijn, verbeteren van de Nederlandse taalvaardigheid, vrijwillige thuishulp en nog veel meer.
Lees meer
Bekijk ook ons ledenservice aanbod

Bekijk ook ons ledenservice aanbod

Word lid van onze ledenservice en profiteer van aantrekkelijke kortingen op een groot aanbod aan diensten van onze partners, zoals bijvoorbeeld hulpmiddelen, maaltijdservice aan huis, klushulp, kapper aan huis en mantelzorgondersteuning.
Lees meer

Minder geldzorgen, meer grip op je geld

We komen allemaal weleens in de knoop met onze inkomsten en uitgaven. Maar liefst 38% van de Nederlandse huishoudens zegt moeilijk rond te komen. Gelukkig kun je zelf veel doen om grip te krijgen op je geldproblemen.

Geldzorgen kunnen enorm veel stress en schaamte veroorzaken, weet Gerjan Klijn, algemeen maatschappelijk werker volwassenen en ouderen. Hij begeleidt mensen die door allerlei redenen geldproblemen hebben. Ze verloren hun baan, hebben moeite met inzicht in hun inkomsten en uitgaven, of geven door allerlei problemen meer geld uit dan ze hebben.

afbeelding Quote

Gerjan Klijn, maatschappelijk werker: " Iedereen kan geldproblemen krijgen. Het is niet gek, maar wel vervelend."

Bekijk de video

Ervaringsverhalen

Ik voel me gezien en gesteund

Ik voel me gezien en gesteund

Abida bleef na haar scheiding achter met een flinke schuld. De 51-jarige vrouw zakte weg in een diepe depressie. Dankzij Begeleiding thuis van Diana staat ze inmiddels weer helemaal in haar kracht.

Het was fijn mijn zorgen met iemand te delen

Het was fijn mijn zorgen met iemand te delen

Na zijn scheiding weet Johan niet waar hij moet beginnen met het aanpakken van zijn administratie. Als hij ook nog zijn baan verliest, raakt hij diep in de financiële problemen.

Waar ondersteunen we jou?

{{themas[0].Name}} Of
{{locatieTypes[0].Name}}
contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop