Structuur in je leven

Soms lukt het je niet je leven op orde te krijgen en heb je het gevoel dat je de controle over je leven kwijt bent. Loop het thuis niet zoals je zou willen? Stapelen de problemen zich op? Wil je weer meer ritme en structuur in je leven? Blijf er dan niet mee rondlopen maar zoek hulp en praat erover. Wij kunnen je ondersteunen.

Lees meer

Hoe kunnen wij jou ondersteunen?

Begeleiding thuis

Begeleiding thuis

Lukt het je niet goed om grip te krijgen op je leven? Onze thuisbegeleiders komen bij je thuis en kijken en lopen met je mee. Zo krijgen ze een duidelijk beeld waar je in vastloopt en de mogelijke oplossingen. Ze helpen je huishouden, de opvoeding, je administratie, je geldzaken, je relaties of je indeling van de dag op orde te krijgen. Op een manier die bij jou past.
Lees meer
Maatschappelijk werk

Maatschappelijk werk

Ben je het overzicht kwijt en weet je niet waar je moet beginnen? Of bij wie je moet aankloppen? Onze maatschappelijk werkers helpen je in een paar gesprekken op weg met een luisterend oor en praktische hulp. Zo heb je snel weer grip op je situatie. Denk hierbij aan vragen rondom opvoeden en opgroeien, problemen met geld of in je relatie. Maar ook bij gevoelens van eenzaamheid, rouw of somberheid.
Lees meer
Groepswerk / Trainingen

Groepswerk / Trainingen

Loop je ergens tegenaan, heb je een wens of wil jezelf ergens verder in ontwikkelen? Santé Partners biedt verschillende groepen en trainingen op maat aan, voor kinderen, jongeren en volwassenen. Een aantal thema’s waar je aan kunt denken zijn: opkomen voor jezelf, stevig in de schoenen staan, omgaan met scheiding van je ouders, grenzen ontdekken en aangeven, kunnen vertellen wat je denkt, voelt en vindt, de overgang van de basisschool naar de middelbare school, puberteit en ouderschap en stress hanteren in het dagelijks leven.
Lees meer
Welzijnswerk Duiven en Westervoort

Welzijnswerk Duiven en Westervoort

Woon je in de gemeente Duiven of Westervoort? Mikado/Santé Partners biedt inwoners van alle leeftijden, mantelzorgers en vrijwilligers advies, ondersteuning en informatie als het gaat om zinvolle dagbesteding, ontmoetingen, meedoen in de samenleving, eenzaamheid, psychisch welzijn, verbeteren van de Nederlandse taalvaardigheid, vrijwillige thuishulp en nog veel meer.
Lees meer
VrijwilligersHuis Nieuwegein

VrijwilligersHuis Nieuwegein

Het VrijwilligersHuis Nieuwegein is een uniek project waaraan inwoners van Nieuwegein graag bijdragen. Er is voor iedereen een activiteit, taak of idee waaraan zij kunnen bijdragen. Iedere inwoner van Nieuwegein is een potentiële vrijwilliger. Het gaat om mensen ontmoeten en elkaar helpen. Vrijwillige inzet versterkt de inclusieve samenleving en overbrugt verschillen, ook culturele en etnische. Met vrijwillige inzet brengen we leven in gemeenschappen, betrekken inwoners bij hun omgeving, bestrijden eenzaamheid en pakken zaken op die anders blijven liggen. Vrijwillige inzet is in allerlei opzichten onmisbaar voor onze samenleving.
Lees meer
Steunpunt Vluchtelingen Nieuwegein

Steunpunt Vluchtelingen Nieuwegein

Vluchtelingen kiezen er niet voor om naar Nederland te komen. Ze hebben te vrezen voor hun leven en konden niet anders dan vluchten om zichzelf in veiligheid te brengen. Juist dan hebben ze begeleiding nodig om hun leven – in de steeds complexer wordende Nederlandse samenleving – opnieuw te kunnen bouwen. Zodat zij uiteindelijk op eigen kracht succesvol kunnen worden. Steunpunt Vluchtelingen Nieuwegein helpt hen hierbij.
Lees meer
Bekijk ook ons ledenservice aanbod

Bekijk ook ons ledenservice aanbod

Word lid van onze ledenservice en profiteer van aantrekkelijke kortingen op een groot aanbod aan diensten van onze partners, zoals bijvoorbeeld hulpmiddelen, maaltijdservice aan huis, klushulp, kapper aan huis en mantelzorgondersteuning.
Lees meer

Expert tips

Soms speelt er van alles waardoor de de rust en regelmaat thuis ver te zoeken zijn. Je worstelt bijvoorbeeld met de opvoeding van je kinderen, je hebt problemen met je administratie bijvoorbeeld, geen overzicht op het huishouden, verslaving of je weet niet meer hoe het verder moet na je scheiding.

 

afbeelding Quote

Amy de Haan, begeleider thuis: “Het ene probleem veroorzaakt vaak een sneeuwbaleffect, waardoor er problemen bij komen"

Het is handig als er iemand met je meekijkt, dan zijn je problemen makkelijker aan te pakken. Wij ondersteunen bij alles: van het beheren van je administratie tot structuur aanbrengen in het huishouden en de opvoeding van de kinderen. Ook weten we welke andere hulpverleners eventueel kunnen helpen. Bovendien leren we je hoe je in het vervolg zelf je problemen kunt aanpakken. Hierbij houdt je altijd zelf de regie.

Bekijk de video

Ervaringsverhalen

Hulp moet aansluiten bij wat Bart wil

Hulp moet aansluiten bij wat Bart wil

Bart (48) raakt soms verstrikt in alles wat hij eigenlijk moet, als hij te veel aan zijn hoofd heeft. Begeleiding thuis helpt hem zijn leven op de rit te krijgen en te houden. Muziek maken is zijn uitlaatklep.

Ik voel me gezien en gesteund

Ik voel me gezien en gesteund

Abida bleef na haar scheiding achter met een flinke schuld. De 51-jarige vrouw zakte weg in een diepe depressie. Dankzij Begeleiding thuis van Diana staat ze inmiddels weer helemaal in haar kracht.

Waar ondersteunen we jou?

{{themas[0].Name}} Of
{{locatieTypes[0].Name}}
contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop