Ledenservice Santé Partners

De Santé Partners ledenservice biedt een aantrekkelijk assortiment aan diensten van diverse enthousiaste partners. Geselecteerd voor jou, om het leven gemakkelijker te maken. Om uit te besteden wat je zelf niet (meer) kunt of waar je geen tijd voor hebt.

Huis & Tuin

Soms kan je wel wat hulp gebruiken in en om het huis. Bijvoorbeeld met het huishouden, koken of onderhoud van de tuin. We bieden verschillende diensten in en om het huis aan, zodat je thuis weer vooruit kan.
Lees meer

Gezond & verzorgd

Gezondheid en goede verzorging zijn belangrijk voor een fijn leven. Soms heb je hulpmiddelen nodig om weer vooruit te kunnen of om zelfstandig te blijven. Soms is het fijn dat er een opticien, kapper of pedicure aan huis kan komen.
Lees meer

Over ledenservice

Gemak, veiligheid en ontspanning dragen bij aan een gezond en prettig leven. Word ook lid en profiteer direct van aantrekkelijke kortingen op bijvoorbeeld hulpmiddelen, diensten aan huis of verzekeringen.

 

Over Ledenservice

Lid worden

Meld je nu aan als lid van de Santé Partners ledenvereniging en profiteer van korting op een groot aanbod aan diensten van onze partners, bijvoorbeeld hulpmiddelen, maaltijdservice aan huis, klushulp, kapper aan huis, rijbewijskeuring.

Je wordt al lid van de Santé Partners ledenservice vanaf € 22,80 per kalenderjaar. Hiermee profiteer je, samen met je huisgenoten, van aantrekkelijke voordelen. 

Jouw voordeel met

ledenservice

  • 13 weken gratis loophulpmiddelen
  • Korting op zorgverzekering(en)
  • Korting op een groot aanbod aan diensten van onze partners
  • Kosten snel terugverdiend 

Nieuws

STMR en Vitras zijn nu Santé Partners

In januari 2018 zijn de zorgorganisaties STMR en Vitras gefuseerd. Nu nemen we afscheid van de namen STMR en Vitras en gaan we samen verder onder één naam: Santé Partners.

Hollandse pot aan huis

Een gezonde, verse maaltijd op tafel zetten kost wat tijd en inspanning. En daar hebben we niet altijd de energie voor. Mevrouw Hartman heeft een smakelijke oplossing gevonden.

“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”