golf achtergrond golf achtergrond
Samen sterk

Ledenservice Santé Partners

De Santé Partners ledenservice biedt een aantrekkelijk assortiment aan diensten van diverse enthousiaste partners. Geselecteerd voor jou, om het leven gemakkelijker te maken. Om uit te besteden wat je zelf niet (meer) kunt of waar je geen tijd voor hebt.

Huis & Tuin

Soms kan je wel wat hulp gebruiken in en om het huis. Bijvoorbeeld met het huishouden, koken of onderhoud van de tuin. We bieden verschillende diensten in en om het huis aan, zodat je thuis weer vooruit kan.
Lees meer

Gezond & verzorgd

Gezondheid en goede verzorging zijn belangrijk voor een fijn leven. Soms heb je hulpmiddelen nodig om weer vooruit te kunnen of om zelfstandig te blijven. Soms is het fijn dat er een opticien, kapper of pedicure aan huis kan komen.
Lees meer

Over ledenservice

Gemak, veiligheid en ontspanning dragen bij aan een gezond en prettig leven. Word ook lid en profiteer direct van aantrekkelijke kortingen op bijvoorbeeld hulpmiddelen, diensten aan huis of verzekeringen.

 

Over Ledenservice

Lid worden

Meld je nu aan als lid van de Santé Partners ledenvereniging en profiteer van korting op een groot aanbod aan diensten van onze partners, bijvoorbeeld hulpmiddelen, maaltijdservice aan huis, klushulp, kapper aan huis, rijbewijskeuring.

Je wordt al lid van de Santé Partners ledenservice vanaf € 22,80 per kalenderjaar. Hiermee profiteer je, samen met je huisgenoten, van aantrekkelijke voordelen. 

Jouw voordeel met

ledenservice

  • 13 weken gratis loophulpmiddelen
  • Korting op zorgverzekering(en)
  • Korting op een groot aanbod aan diensten van onze partners
  • Kosten snel terugverdiend 

Nieuws

STMR en Vitras zijn nu Santé Partners

STMR en Vitras zijn nu Santé Partners

In januari 2018 zijn de zorgorganisaties STMR en Vitras gefuseerd. Nu nemen we afscheid van de namen STMR en Vitras en gaan we samen verder onder één naam: Santé Partners.

Hollandse pot aan huis

Hollandse pot aan huis

Een gezonde, verse maaltijd op tafel zetten kost wat tijd en inspanning. En daar hebben we niet altijd de energie voor. Mevrouw Hartman heeft een smakelijke oplossing gevonden.

Vernieuwde Vegro zorgwinkel Tiel

Vernieuwde Vegro zorgwinkel Tiel

Woensdag 29 juni heropende Vegro - in samenwerking met Santé Partners - de zorgwinkel aan de Hertog Reinaldlaan 2-4 in Tiel. Anne-Marie Laeven (bestuurder Santé Partners) mocht het lintje doorknippen. "Mooi dat we onze dienstverlening in een nieuw jasje mogen aanbieden. Vanuit Santé Partners doen we er alles aan om mensen zó te ondersteunen dat zij in hun eigen omgeving een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Eigen regie van cliënt en familie staat voorop. Door de expertise van Vegro in hulpmiddelen en de professionele zorg en ondersteuning van ons bieden we inwoners van Tiel wat ze nodig hebben."

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop