golf achtergrond golf achtergrond
Samen sterk

Ledenservice Santé Partners

De Santé Partners ledenservice biedt een aantrekkelijk assortiment aan diensten van diverse enthousiaste partners. Geselecteerd voor jou, om het leven gemakkelijker te maken. Om uit te besteden wat je zelf niet (meer) kunt of waar je geen tijd voor hebt.

Huis & Tuin

Soms kan je wel wat hulp gebruiken in en om het huis. Bijvoorbeeld met het huishouden, koken of onderhoud van de tuin. We bieden verschillende diensten in en om het huis aan, zodat je thuis weer vooruit kan.
Lees meer

Ga direct naar 1 van onze diensten

Gezond & verzorgd

Gezondheid en goede verzorging zijn belangrijk voor een fijn leven. Soms heb je hulpmiddelen nodig om weer vooruit te kunnen of om zelfstandig te blijven. Soms is het fijn dat er een opticien, kapper of pedicure aan huis kan komen.
Lees meer

Over ledenservice

Gemak, veiligheid en ontspanning dragen bij aan een gezond en prettig leven. Word ook lid en profiteer direct van aantrekkelijke kortingen op bijvoorbeeld hulpmiddelen, diensten aan huis of verzekeringen.

 

Over Ledenservice

Lid worden

Meld je nu aan als lid van de Santé Partners ledenvereniging en profiteer van korting op een groot aanbod aan diensten van onze partners, bijvoorbeeld hulpmiddelen, maaltijdservice aan huis, klushulp, kapper aan huis, rijbewijskeuring.

Je wordt al lid van de Santé Partners ledenservice vanaf € 24,99 per kalenderjaar. Hiermee profiteer je, samen met je huisgenoten, van aantrekkelijke voordelen. 

Jouw voordeel met

ledenservice

  • 13 weken gratis loophulpmiddel
  • Korting op zorgverzekering(en)
  • Korting op een groot aanbod aan diensten van onze partners
  • Kosten snel terugverdiend 

Nieuws

Najaarseditie Santé Thuis magazine

Najaarseditie Santé Thuis magazine

Half oktober viel het nieuwe Santé Thuis magazine bij onze leden op de mat.

15% Korting op alle maatwerk sta-opstoelen van Medipoint

15% Korting op alle maatwerk sta-opstoelen van Medipoint

Ben je toe aan meer ondersteuning bij het zittengaan en opstaan? Dan biedt een sta-opstoel uitkomst. Piet (84) kwam mede door corona minder in beweging en kreeg last van tintelingen en een slapend gevoel in zijn benen. “De stoel kantelt wanneer ik omhoog ga, zodat ik in één keer stabiel opsta. Mijn benen zijn meer ontspannen en mijn gewrichten minder belast. Als ik had geweten dat het zo gemakkelijk ging, had ik de keuze eerder gemaakt.”

Vernieuwde Vegro zorgwinkel Tiel

Vernieuwde Vegro zorgwinkel Tiel

Woensdag 29 juni heropende Vegro - in samenwerking met Santé Partners - de zorgwinkel aan de Hertog Reinaldlaan 2-4 in Tiel. Anne-Marie Laeven (bestuurder Santé Partners) mocht het lintje doorknippen. "Mooi dat we onze dienstverlening in een nieuw jasje mogen aanbieden. Vanuit Santé Partners doen we er alles aan om mensen zó te ondersteunen dat zij in hun eigen omgeving een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Eigen regie van cliënt en familie staat voorop. Door de expertise van Vegro in hulpmiddelen en de professionele zorg en ondersteuning van ons bieden we inwoners van Tiel wat ze nodig hebben."

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop