Gezond en blij opgroeien

Een kind dat gezond en blij opgroeit, dat wil toch iedere ouder? We volgen de groei en ontwikkeling van je kind op onze consultatiebureaus. Soms loopt het even niet zo lekker. Je kind zit niet lekker in zijn of haar vel of je loopt vast in de opvoeding. Ook dan zijn we er voor je. Samen sterk.

Bekijk de Video

Hoe ondersteunen we jou en je kind?

Gezondheid - van zwangerschap tot 4 jaar

Vanaf de eerste contactmomenten en totdat je kind vier jaar is, volgen we samen de gezondheid, groei en ontwikkeling. We geven advies en ondersteunen jou en je kind wat meer als dit nodig is. We doen dit soms ook thuis.

Lees meer

Lekker in je vel - mentale gezondheid kinderen tot 18 jaar

Soms loopt het even niet zo lekker met je kind of je puber. Merk je dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit? Heeft je kind weinig zelfvertrouwen? Heeft je kind moeite om aansluiting te vinden? We kunnen je helpen om je kind een steuntje in de rug te geven, zodat ze weer beter in hun vel zitten.

Lees meer

Opvoeden en opgroeien - hulp voor ouders

Vind je het moeilijk met bepaald gedrag van je kind om te gaan? Valt er niet meer met hem of haar te praten? Vertoont je kind gedrag dat je niet herkent? Kun je wel wat hulp bij de opvoeding gebruiken? Blijf er dan niet mee rondlopen, maar vraag hulp en praat erover.

Lees meer

Bekijk video

Ervaringsverhalen

Meer zelfvertrouwen voor Lisa (10)

Meer zelfvertrouwen voor Lisa (10)

Thuis was er niets aan de hand, maar op school was de vrolijke Lisa (10) heel verlegen. Dankzij een groepstraining in sociale vaardigheden durft ze beter voor zichzelf op te komen.

Waar ondersteunen we jou?

{{themas[0].Name}} Of
{{locatieTypes[0].Name}}
contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop