Huisbezoek

Als er vragen of zorgen zijn, dan kan de jeugdverpleegkundige ook bij jou thuis op bezoek komen. Bijvoorbeeld als je kind problemen heeft met slapen of eten. Of je hebt vragen over de opvoeding. Je kunt zelf vragen om een huisbezoek en soms zal de jeugdarts of de jeugdverpleegkundige een huisbezoek aan je voorstellen.

Onze werkwijze

De jeugdverpleegkundige gaat met ouders in gesprek om te kijken wat er speelt. Zij/hij zal verdiepende vragen stellen en samen met de ouders een beeld vormen van de gewenste oplossing, want die kan voor iedereen anders zijn. Sommige ouders zijn geholpen met de adviezen en begeleiding van de jeugdverpleegkundige. Maar het is ook mogelijk om in overleg met ouders een collega te betrekken met kennis van aanvullende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld opvoedstress door financiële problemen.

Gerelateerde Diensten

Begeleiding thuis

Begeleiding thuis

Lukt het je niet goed om grip te krijgen op je leven? Onze thuisbegeleiders komen bij je thuis en kijken en lopen met je mee. Zo krijgen ze een duidelijk beeld waar je in vastloopt en de mogelijke oplossingen. Ze helpen je huishouden, de opvoeding, je administratie, je geldzaken, je relaties of je indeling van de dag op orde te krijgen. Op een manier die bij jou past.

Maatschappelijk werk

Maatschappelijk werk

Ben je het overzicht kwijt en weet je niet waar je moet beginnen? Of bij wie je moet aankloppen? Onze maatschappelijk werkers helpen je in een paar gesprekken op weg met een luisterend oor en praktische hulp. Zo heb je snel weer grip op je situatie. Denk hierbij aan vragen rondom opvoeden en opgroeien, problemen met geld of in je relatie. Maar ook bij gevoelens van eenzaamheid, rouw of somberheid.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop