Opvoeden en opgroeien - hulp voor ouders

Vind je het moeilijk met bepaald gedrag van je kind om te gaan? Valt er niet meer met hem of haar te praten? Vertoont je kind gedrag dat je niet herkent? Kun je wel wat hulp bij de opvoeding gebruiken? Blijf er dan niet mee rondlopen, maar vraag hulp en praat erover.

Lees meer

Hoe kunnen wij jou ondersteunen?

Schoolmaatschappelijk werk

Schoolmaatschappelijk werk

Soms loop je als leerling of student tegen zaken aan die niet prettig zijn of waar je niet uitkomt. Problemen thuis, gepest worden, je eenzaam voelen, alcohol- en drugsgebruik, geldproblemen of ruzies met leerlingen of leraren. De schoolmaatschappelijk werkers van Santé Partners kunnen je dan verder helpen.
Lees meer
Groepswerk / Trainingen

Groepswerk / Trainingen

Loop je ergens tegenaan, heb je een wens of wil jezelf ergens verder in ontwikkelen? Santé Partners biedt verschillende groepen en trainingen op maat aan, voor kinderen, jongeren en volwassenen. Een aantal thema’s waar je aan kunt denken zijn: opkomen voor jezelf, stevig in de schoenen staan, omgaan met scheiding van je ouders, grenzen ontdekken en aangeven, kunnen vertellen wat je denkt, voelt en vindt, de overgang van de basisschool naar de middelbare school, puberteit en ouderschap en stress hanteren in het dagelijks leven.
Lees meer
Begeleiding thuis

Begeleiding thuis

Lukt het je niet goed om grip te krijgen op je leven? Onze thuisbegeleiders komen bij je thuis en kijken en lopen met je mee. Zo krijgen ze een duidelijk beeld waar je in vastloopt en de mogelijke oplossingen. Ze helpen je huishouden, de opvoeding, je administratie, je geldzaken, je relaties of je indeling van de dag op orde te krijgen. Op een manier die bij jou past.
Lees meer
Huisbezoek

Huisbezoek

Als er vragen of zorgen zijn, dan kan de jeugdverpleegkundige ook bij jou thuis op bezoek komen. Bijvoorbeeld als je kind problemen heeft met slapen of eten. Of je hebt vragen over de opvoeding. Je kunt zelf vragen om een huisbezoek en soms zal de jeugdarts of de jeugdverpleegkundige een huisbezoek aan je voorstellen.
Lees meer
Consultatiebureaus

Consultatiebureaus

Een kind dat gezond en blij opgroeit, dat wil toch iedere ouder? We volgen de groei, gezondheid en ontwikkeling van je kind van 0-4 jaar in onze consultatiebureaus. Soms loopt het even niet zo goed. Je kind zit niet lekker in zijn of haar vel of je loopt vast in de opvoeding. Ook dan zijn we er voor je.
Lees meer
Jeugd Maatschappelijk Werk

Jeugd Maatschappelijk Werk

Onze Jeugd Maatschappelijk Werkers zijn er speciaal voor ouders of jongeren tot 23 jaar. We helpen met alledaagse vragen en knelpunten. Bijvoorbeeld over de opvoeding, ontwikkeling, gedrag, relatie, scheiding, geldzaken of seksualiteit. Ook voor praktische vragen kan je bij ons terecht, zoals: hoe regel ik mijn administratie of hoe breng ik structuur binnen mijn gezin?
Lees meer
Bekijk ook ons ledenservice aanbod

Bekijk ook ons ledenservice aanbod

Word lid van onze ledenservice en profiteer van aantrekkelijke kortingen op een groot aanbod aan diensten van onze partners, zoals bijvoorbeeld hulpmiddelen, maaltijdservice aan huis, klushulp, kapper aan huis en mantelzorgondersteuning.
Lees meer

Meer informatie

Als ouder komt er heel wat op je af. Soms weet je het even niet meer of heb je behoefte aan advies

Hier vind je allerlei informatie en tips over de opvoeding van je kind in verschillende leeftijdsfasen.

Kom je er niet uit, of heb je ondersteuning nodig? Blijf er dan niet mee rondlopen, maar praat erover. Wij kunnen op verschillende manieren ondersteunen.

Ervaringsverhalen

Meer zelfvertrouwen voor Lisa (10)

Meer zelfvertrouwen voor Lisa (10)

Thuis was er niets aan de hand, maar op school was de vrolijke Lisa (10) heel verlegen. Dankzij een groepstraining in sociale vaardigheden durft ze beter voor zichzelf op te komen.

Structuur in je leven met kinderen

Structuur in je leven met kinderen

5 tips om structuur te krijgen in het leven van je kind.

Echtscheiding

Echtscheiding

8 tips bij een scheiding met kinderen.

Waar ondersteunen we jou?

{{themas[0].Name}} Of
{{locatieTypes[0].Name}}
contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop