Lekker in je vel - mentale gezondheid kinderen tot 18 jaar

Soms loopt het even niet zo lekker met je kind of je puber. Merk je dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit? Heeft je kind weinig zelfvertrouwen? Heeft je kind moeite om aansluiting te vinden? We kunnen je helpen om je kind een steuntje in de rug te geven, zodat ze weer beter in hun vel zitten.

Lees meer

Hoe kunnen wij jou ondersteunen?

Schoolmaatschappelijk werk

Schoolmaatschappelijk werk

Soms loop je als leerling of student tegen zaken aan die niet prettig zijn of waar je niet uitkomt. Problemen thuis, gepest worden, je eenzaam voelen, alcohol- en drugsgebruik, geldproblemen of ruzies met leerlingen of leraren. De schoolmaatschappelijk werkers van Santé Partners kunnen je dan verder helpen.
Lees meer
Begeleiding thuis

Begeleiding thuis

Lukt het je niet goed om grip te krijgen op je leven? Onze thuisbegeleiders komen bij je thuis en kijken en lopen met je mee. Zo krijgen ze een duidelijk beeld waar je in vastloopt en de mogelijke oplossingen. Ze helpen je huishouden, de opvoeding, je administratie, je geldzaken, je relaties of je indeling van de dag op orde te krijgen. Op een manier die bij jou past.
Lees meer
Groepswerk / Trainingen

Groepswerk / Trainingen

Loop je ergens tegenaan, heb je een wens of wil jezelf ergens verder in ontwikkelen? Santé Partners biedt verschillende groepen en trainingen op maat aan, voor kinderen, jongeren en volwassenen. Een aantal thema’s waar je aan kunt denken zijn: opkomen voor jezelf, stevig in de schoenen staan, omgaan met scheiding van je ouders, grenzen ontdekken en aangeven, kunnen vertellen wat je denkt, voelt en vindt, de overgang van de basisschool naar de middelbare school, puberteit en ouderschap en stress hanteren in het dagelijks leven.
Lees meer
Jeugd Maatschappelijk Werk

Jeugd Maatschappelijk Werk

Onze Jeugd Maatschappelijk Werkers zijn er speciaal voor ouders of jongeren tot 23 jaar. We helpen met alledaagse vragen en knelpunten. Bijvoorbeeld over de opvoeding, ontwikkeling, gedrag, relatie, scheiding, geldzaken of seksualiteit. Ook voor praktische vragen kan je bij ons terecht, zoals: hoe regel ik mijn administratie of hoe breng ik structuur binnen mijn gezin?
Lees meer
Bekijk ook ons ledenservice aanbod

Bekijk ook ons ledenservice aanbod

Word lid van onze ledenservice en profiteer van aantrekkelijke kortingen op een groot aanbod aan diensten van onze partners, zoals bijvoorbeeld hulpmiddelen, maaltijdservice aan huis, klushulp, kapper aan huis en mantelzorgondersteuning.
Lees meer

Meer informatie

Als ouder wil je graag dat je kind goed in zijn of haar vel zit. Via de onderstaande links vind je tips die je misschien kunnen helpen:

Kom je er niet uit, of heb je ondersteuning nodig? Blijf er dan niet mee rondlopen, maar praat erover. Wij kunnen op verschillende manieren ondersteunen.

Ervaringsverhalen

Meer zelfvertrouwen voor Lisa (10)

Meer zelfvertrouwen voor Lisa (10)

Thuis was er niets aan de hand, maar op school was de vrolijke Lisa (10) heel verlegen. Dankzij een groepstraining in sociale vaardigheden durft ze beter voor zichzelf op te komen.

Kinderen in een scheiding

Kinderen in een scheiding

Hoe verdrietig ook, steeds meer gezinnen krijgen te maken met een scheiding. Santé Partners biedt kinderen een helpende hand met de spelen praatgroep KIES. Een scheiding tussen ouders is voor alle gezinsleden een heftige gebeurtenis. Kinderen kunnen daar niet altijd over praten, wat gevolgen kan hebben voor hun gevoel van eigenwaarde, voor schoolprestaties en later bij het krijgen van een eigen relatie. De spel- en praatgroep KIES kan helpen om de nieuwe situatie onder ogen te zien en ook weer toekomstperspectief te krijgen.

Waar ondersteunen we jou?

{{themas[0].Name}} Of
{{locatieTypes[0].Name}}
contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop