Jeugd Maatschappelijk Werk

Onze Jeugd Maatschappelijk Werkers zijn er speciaal voor ouders of jongeren tot 23 jaar. We helpen met alledaagse vragen en knelpunten. Bijvoorbeeld over de opvoeding, ontwikkeling, gedrag, relatie, scheiding, geldzaken of seksualiteit. Ook voor praktische vragen kan je bij ons terecht, zoals: hoe regel ik mijn administratie of hoe breng ik structuur binnen mijn gezin?

Onze werkwijze

De jeugd maatschappelijk werker helpt je in één of meer gesprekken om je vraag duidelijk te krijgen en je probleem aan te pakken. Deze gesprekken zijn met jou alleen, met jou en je partner of samen met je gezin. We bieden een luisterend oor en helpen je met de situatie om te gaan. Ook kijken we samen hoe je de mensen om je heen beter in kan zetten om je te helpen.

Onze hulp is vrijwillig en gratis:

  • Wij zijn in de buurt en komen op afspraak bij je thuis of bij ons op kantoor.
  • Je krijgt een vast contactpersoon, een vertrouwd gezicht.
  • Wij gaan met jou op zoek naar een oplossing of zorgen dat er juiste hulp ingezet wordt.
  • Geen vraag is ons onbekend, wij denken breed mee en hebben veel kennis in huis.

We bieden maatschappelijk werk, speciaal gericht op kinderen en jongeren, aan in Tiel en in Doesburg. Woon je in een andere gemeente, kijk dan eens bij Schoolmaatschappelijk werk of ons reguliere Maatschappelijk werk. Ook hier kunnen we je helpen.

Onze klantenservice helpt je graag op weg: 0900-8433.

 

Hoe verloopt het aanmelden?

Stap 1

Meld je aan

Neem contact met ons op via 0900 – 84 33 of het contactformulier. Jouw situatie en vraag staat centraal en we gaan vertrouwelijk met je informatie om. Wij helpen eventueel met jouw indicatie/verwijzing.

Stap 2

Intake professional

We kijken met welke professional we jou in jouw woonplaats in contact kunnen brengen. De professional doet een eerste intake.

Stap 3

Opstellen Plan

De professional stelt met jou een plan op. Dit kan op locatie of thuis. We kijken hierbij naar wat je zelf kunt, hoe je omgeving kan helpen en wat wij gaan doen.

Stap 4

We starten het zorg- of hulptraject

Dit is over het algemeen kort en soms lang(er). Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. We bespreken regelmatig de zorg of hulp met jou.

Gerelateerde Diensten

Schoolmaatschappelijk werk

Schoolmaatschappelijk werk

Soms loop je als leerling of student tegen zaken aan die niet prettig zijn of waar je niet uitkomt. Problemen thuis, gepest worden, je eenzaam voelen, alcohol- en drugsgebruik, geldproblemen of ruzies met leerlingen of leraren. De schoolmaatschappelijk werkers van Santé Partners kunnen je dan verder helpen.

Maatschappelijk werk

Maatschappelijk werk

Ben je het overzicht kwijt en weet je niet waar je moet beginnen? Of bij wie je moet aankloppen? Onze maatschappelijk werkers helpen je in een paar gesprekken op weg met een luisterend oor en praktische hulp. Zo heb je snel weer grip op je situatie. Denk hierbij aan vragen rondom opvoeden en opgroeien, problemen met geld of in je relatie. Maar ook bij gevoelens van eenzaamheid, rouw of somberheid.

Groepswerk / Trainingen

Groepswerk / Trainingen

Loop je ergens tegenaan, heb je een wens of wil jezelf ergens verder in ontwikkelen? Santé Partners biedt verschillende groepen en trainingen op maat aan, voor kinderen, jongeren en volwassenen. Een aantal thema’s waar je aan kunt denken zijn: opkomen voor jezelf, stevig in de schoenen staan, omgaan met scheiding van je ouders, grenzen ontdekken en aangeven, kunnen vertellen wat je denkt, voelt en vindt, de overgang van de basisschool naar de middelbare school, puberteit en ouderschap en stress hanteren in het dagelijks leven.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop