Ontmoetingscentrum Zeist West

Het ontmoetingscentrum Zeist West biedt een tal van mogelijkheden voor dagbesteding. Deelnemers kunnen kiezen voor de grote groep of juist voor kleinere groep. Er is een zonnig terras en we zitten midden in het winkelcentrum, in de buurt van mooie natuur.

Activiteiten

Het Ontmoetingscentrum in Zeist Centrum faciliteert langer zelfstandig wonen en biedt een vaste en herkenbare dag structuur. Een dag waar rust wordt afgewisseld met activiteit. Zo kan er iedere dag een wandeling gemaakt worden, met of zonder hulpmiddelen, zodat iedereen even een frisse neus kan halen en kan genieten van de natuur.  De activiteiten die we aanbieden zijn wisselend, passend bij de samenstelling van de groep, het seizoen en het weer. Ook voor mensen met dementie zijn deze activiteiten uitermate geschikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: 

  • Praten over wat iemand bezighoudt, bijvoorbeeld aan de hand van een krantenartikel.
  • Samen huishoudelijke taken, zoals boodschappen, het voorbereiden van de lunch of samen afwassen en opruimen.
  • Creatieve en muzikale activiteiten, zoals schilderen, knutselen, tekenen, naar muziek luisteren en zingen op dinsdag meezingen in het koor “Eigenwijs”.
  • Spelletjes spelen, binnen en buiten.
  • Sportieve activiteiten zoals bewegingstherapie in groepsverband, koersbal of dansen. Voor verschillende activiteiten hebben we de mogelijkheid om een therapeut / gastdocent in te huren.
  • Jaarlijks organiseren wij feestjes en uitstapjes waarbij ook de mantelzorgers zijn uitgenodigd.

Talentgroep

Talenten en aanleg bieden mogelijkheden die je kunt benutten. Je interesse, wensen en mogelijkheden vertalen wij naar vrijwilligerswerk waar je blij van wordt. Sluit je aan bij onze Talentgroep! Lees er alles over in de flyer.

Zangkoor Eigenwijs

In onze Ontmoetingscentra in Zeist zingen mensen met dementie samen met hun mantelzorgers en vrijwilligers in het koor 'Eigenwijs'. Samen zingen is gezellig en ontspannend en vermindert angst, pijn en stress.

Koor Eigenwijs repeteert elke dinsdag van 14:30 -15:30 uur in het Ontmoetingscentrum Zeist West. Zie de flyer voor meer informatie en aanmelden. Klik hier voor een impressie.

Locatie en openingstijden

Locatie: De Clomp 3302, Zeist 

 

Openingstijden:Ma t/m vr 8.30-16.30 uur. 

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop