Training "Stress in balans"

De training staat in het teken van wat stress is en wat het met je doet. We stellen vast wat energiebronnen en energieslurpers zijn. Je leert stressreacties te herkennen en evenwicht te bewaren en wat het effect is van voeding op stress. Met als doel je leven in balans te brengen.

Hoe werkt het?

De training Stress in balans voor als je last hebt van stress en daar iets aan wil doen. In deze training laten we je nadenken over wat stress is, wat de oorzaak is en wat het gevolg van stress is op je leven. Vervolgens laten we je nadenken over wat je anders zou willen. Hoe krijg jij je leven weer in balans?

Volwassenen uit de gemeenten Houten, Nieuwegein, IJsselstein en Lopik mogen zich aanmelden voor onderstaande trainingen.

 

Waar & wanneer?

 

  • Er staat momenteel geen training gepland. Het is nog wel mogelijk om je in te schrijven voor de open wachtlijst. U wordt dan op de hoogte gesteld wanneer er een nieuwe training start.

Onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden of meer informatie aan te vragen.

 

Hoe verloopt het aanmelden?

Stap 1

Meld je aan

Neem contact met ons op via 0900 – 84 33 of het contactformulier. Jouw situatie en vraag staat centraal en we gaan vertrouwelijk met je informatie om. Wij helpen eventueel met jouw indicatie/verwijzing.

Stap 2

Intake professional

We kijken met welke professional we jou in jouw woonplaats in contact kunnen brengen. De professional doet een eerste intake.

Stap 3

Opstellen Plan

De professional stelt met jou een plan op. Dit kan op locatie of thuis. We kijken hierbij naar wat je zelf kunt, hoe je omgeving kan helpen en wat wij gaan doen.

Stap 4

We starten het zorg- of hulptraject

Dit is over het algemeen kort en soms lang(er). Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. We bespreken regelmatig de zorg of hulp met jou.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop