Training 'Sterk Staan' (10-12 jaar)

Wil jij leren opkomen voor jezelf en meer zelfvertrouwen krijgen? Wil jij leren je grenzen aan te geven? Wil jij leren op een goede manier je gevoelens te uiten? Zou jij wat vaker “nee” willen durven zeggen? Leren vrienden maken en op een goede manier contact leggen? Dan is deze training iets voor jou!

In deze training staan zelfvertrouwen en communicatie centraal. Door (rollen)spel, oefeningen en gesprekken leren kinderen op een goede manier te communiceren en op te komen voor zichzelf. Tijdens de training worden er nieuwe (sociale) vaardigheden aangeleerd, zodat de kinderen na de training zelfverzekerder de deur uit gaan.

Hoe werkt het?

Deze training bestaat uit ongeveer 7 bijeenkomsten. Na afloop van de training vindt een evaluatiegesprek plaats met ouder(s) en kind. De groepsgrootte bestaat uit zes tot tien kinderen met twee professionele begeleiders.

Kinderen tussen de 10 en 12 jaar uit de gemeenten Houten, Nieuwegein, IJsselstein en Lopik mogen zich aanmelden voor onderstaande trainingen.

Waar & wanneer?

  • Houten, Sterk Staan (10-12 jaar): Start op 15 mei, reeks van 7 x 1.5 uur.

Onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.

Klik op de onderstaande knop om je kind aan te melden of meer informatie aan te vragen.

 

Hoe verloopt het aanmelden?

Stap 1

Meld je aan

Neem contact met ons op via 0900 – 84 33 of het contactformulier. Jouw situatie en vraag staat centraal en we gaan vertrouwelijk met je informatie om. Wij helpen eventueel met jouw indicatie/verwijzing.

Stap 2

Intake professional

We kijken met welke professional we jou in jouw woonplaats in contact kunnen brengen. De professional doet een eerste intake.

Stap 3

Opstellen Plan

De professional stelt met jou een plan op. Dit kan op locatie of thuis. We kijken hierbij naar wat je zelf kunt, hoe je omgeving kan helpen en wat wij gaan doen.

Stap 4

We starten het zorg- of hulptraject

Dit is over het algemeen kort en soms lang(er). Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. We bespreken regelmatig de zorg of hulp met jou.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop