Woonlocaties met zorg en services

Aangenaam en veilig wonen in een huurappartement met de mogelijkheid van zorg en dienstverlening dichtbij? Het kan! Je huurt je eigen appartement en kan gebruik maken van verschillende services, zoals maaltijden, personenalarmering en zorg aan huis. Zo kan je zelfstandig blijven wonen.

Huurappartementen

Op verschillende locaties in Tiel, Culemborg en Rossum bieden we huurappartementen aan waarbij je gebruik kan maken van verschillende zorg en service via Santé Partners. Denk hierbij aan personenalarmering en wijkverpleging, maar soms ook gezamenlijke maaltijden of activiteiten. Kijk bij onze locaties voor meer informatie.

afbeelding Quote

"Ik doe zoveel mogelijk zelf. Maar er is altijd zorg dichtbij en dat is een veilig idee."

Meer weten over onze visie en kwaliteitsdocument? Kijk dan op onze woonlocatie pagina.

Onze locaties

Isabelle - Culemborg

Isabelle - Culemborg

Aangenaam en veilig wonen in een huur appartement met de mogelijkheid van zorg en dienstverlening dichtbij? Dat kan in de mooie wijk Parijsch in Culemborg. In de prachtige nieuwe zorgwoningen kunnen mensen zo zelfstandig mogelijk blijven wonen en functioneren in hun eigen wijk, ook als daarbij ondersteuning of zorg nodig is. De appartementen zijn levensloopbestendig, veilig, rolstoeltoegankelijk en geschikt voor allerlei vormen van zorg en aanvullende gemak- en comfortdiensten.
Lees meer
De Vaste Burcht - Rossum

De Vaste Burcht - Rossum

De Vaste Burcht is gelegen in het mooie dorp Rossum. Het complex heeft 52 ruime driekamerappartementen voor mensen met zorg. Op de begane grond is een grote recreatiezaal waar mensen gezamenlijk de maaltijd kunnen gebruiken of deelnemen aan de ontspanningsactiviteiten. In De Vaste Burcht wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg geboden door een professioneel team van Santé Partners.
Lees meer
Westlede - Tiel

Westlede - Tiel

Zelfstandig leven in Tiel is heerlijk. Je wilt dat zo lang mogelijk volhouden. Maar soms is het handig om zorg heel erg dichtbij te hebben. In woon-zorgcomplex De Vier Gravinnen kun je het beste van beide werelden combineren.
Lees meer

Waar ondersteunen we jou?

{{themas[0].Name}} Of
{{locatieTypes[0].Name}}

Hoe verloopt het aanmelden?

Heb je interesse in één van onze woonlocaties of wil je meer informatie? Je kunt dan via ons contactformulier op de website je interesse kenbaar maken. Bekijk hier de stappen.

Stap 1

Interesse en aanvraag oriënterend gesprek

Interesse in één van onze woonlocaties kun je kenbaar maken via het contactformulier op onze website. Je vraagt daarmee tevens een oriënterend en vrijblijvend gesprek aan met een zorgbemiddelaar. We kijken samen naar je persoonlijke situatie en brengen je zorgbehoeften in beeld.

Stap 2

Oriënterend gesprek Zorgbemiddeling

Tijdens het oriënterend gesprek (telefonisch of via beeldbellen) hebben we het over jouw zorgvragen- en behoeften, gezondheid, mobiliteit, mantelzorg- en professionele netwerk, grenzen en het wachtlijsttraject. We geven advies over welke woonlocatie passend is en/of informeren over eventuele toekomstige mogelijkheden.

Stap 3

Rondleiding op woonlocatie

Als we elkaar gesproken hebben tijdens het oriënterend gesprek en er is behoefte aan een rondleiding op één of meerdere van onze woonlocaties dan zorgen we dat de locatie zelf een rondleiding met je plant. Na de rondleiding neem je contact op met zorgbemiddeling om af te stemmen op welke wachtlijst je terecht wil komen.

Stap 4

Wachtlijst begeleiding tot plaatsing

In de periode dat je op de wachtlijst staat, zal zorgbemiddeling regelmatig contact opnemen om vinger aan de pols te houden over je situatie. Je kunt uiteraard altijd zelf contact met ons opnemen. Op het moment dat er woonruimte vrij komt, zullen we je benaderen om de woonruimte te bezichtigen. Na de bezichtiging kun je ons bellen om door te geven of je het aanbod accepteert.

Gerelateerde Diensten

Ontmoetings- en dagactiviteitencentra

Ontmoetings- en dagactiviteitencentra

Zorg je regelmatig voor iemand die ernstig vergeetachtig is of dementie heeft, moeilijk hanteerbaar gedrag vertoont en/of veel zorg nodig heeft? Soms valt die zorg zwaar. Onze ontmoetings- en dagactiviteitencentra zijn er voor jou en je naasten. Ze bieden structuur en een fijne en gezellige dag onder professionele begeleiding. Als mantelzorgers vind je er contact met lotgenoten en een luisterend oor.

Wijkverpleging

Wijkverpleging

Soms heb je tijdelijk zorg nodig, zoals na ontslag uit het ziekenhuis. Of ben je vanwege een ziekte of beperking langdurig afhankelijk van zorg vanwege bijvoorbeeld diabetes, astma/COPD, kanker, hartproblemen, beroerte (CVA) of een andere handicap. Ook als je ouder bent of ongeneeslijk ziek, wil je zo veel mogelijk kwaliteit van leven blijven ervaren. Iedereen woont het liefst thuis. Daar helpen we bij.

Zelfstandig Thuis met Volledig Pakket Thuis

Zelfstandig Thuis met Volledig Pakket Thuis

Je woont zelfstandig en wil dit graag zo houden, ook al heb je veel ondersteuning nodig. Met 'Zelfstandig Thuis' van Santé Partners kan het. Thuis in je eigen vertrouwde omgeving óf in een eigen appartement met gezamenlijke voorzieningen dichtbij. Met het Volledige Pakket Thuis (VPT) stellen we een maatwerk pakket aan ondersteuning en zorg samen op basis van je eigen wensen en behoeften. Samen met jou en je netwerk zorgen we er voor dat je langer thuis kan blijven wonen, in je eigen vertrouwde omgeving. Samen Sterk.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop