Je wordt nu doorgeleid naar de website van Santé Partners. De zorgorganisaties STMR en Vitras gaan samen verder onder één naam: Santé Partners. Voor iedereen die zorg of ondersteuning nodig heeft, blijft Santé Partners een vertrouwd adres in de regio.

Begrepen
golf achtergrond golf achtergrond mobiel
Samen Sterk

Samen sterk

We zijn er in elke levensfase. Dit begint al met ondersteuning bij gezond en blij opgroeien. Is er verpleging of behandeling nodig? We bieden dit thuis of in jouw vertrouwde omgeving. We maken het samen mogelijk om langer zelfstandig te wonen. Thuis, en als de zorgvraag intensief is, in één van onze woonvormen. En als het even tegenzit in het leven? Ook dan zijn we er voor jou. Samen sterk.

Bekijk video

Waar ondersteunen we jou?

{{themas[0].Name}} Of
{{locatieTypes[0].Name}}

Over Santé Partners

Santé Partners is een zorgorganisatie in de regio Arnhem, Utrecht, de Bommelerwaard, Gelderse Vallei en Rivierenland, ontstaan uit een fusie van STMR en Vitras.

We doen er bij Santé Partners alles aan om mensen zó te ondersteunen dat zij in hun eigen omgeving een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Onze focus ligt op het bieden van zorg en ondersteuning bij mensen thuis, in elke fase van het leven. 

 


Over Santé Partners

Nieuws

'Pesten is een breed begrip'

'Pesten is een breed begrip'

Het is de Dag tegen Pesten (19 april), een moment waarop we stilstaan bij het belang van het aanpakken van pestgedrag op alle niveaus. Voor deze gelegenheid hebben we het genoegen om in gesprek te gaan met Maud Willems, een van onze vertrouwenspersonen bij Santé Partners. Maud zal ons begeleiden door een specifieke situatie waarin duidelijk wordt dat pesten een breed begrip is én hoe belangrijk het is om op tijd aan de bel te trekken.

De zorg ging dag en nacht door

De zorg ging dag en nacht door

Jaren lang zorgde Wil van der Horst thuis voor haar man die heel lang gezondheidsproblemen had. Ze zorgde met liefde voor haar man, maar de mantelzorg werd steeds zwaarder. Tegenwoordig biedt Santé Partners Zorgbemiddeling om de mantelzorgtaak te verlichten.

Mazelen: update in ons werkgebied

Mazelen: update in ons werkgebied

Op dit moment krijgen wij veel vragen over de mazelen. Mazelen is een besmettelijke vlekjesziekte. Mensen krijgen het door een virus. De meeste kinderen in Nederland worden gevaccineerd tegen mazelen via het Rijksvaccinatieprogramma. Daardoor komt de ziekte in Nederland niet veel meer voor. Echter, zowel in landen om ons heen, als in Nederland daalt de vaccinatiegraad, waardoor mazelen zich makkelijker kan verspreiden. Denk je dat jij of jouw kind mazelen heeft? Neem dan telefonisch contact op met de huisarts.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop