Je wordt nu doorgeleid naar de website van Santé Partners. De zorgorganisaties STMR en Vitras gaan samen verder onder één naam: Santé Partners. Voor iedereen die zorg of ondersteuning nodig heeft, blijft Santé Partners een vertrouwd adres in de regio.

Begrepen

Samen sterk

We zijn er in elke levensfase. Dit begint al met ondersteuning bij gezond en blij opgroeien. Is er verpleging of behandeling nodig? We bieden dit thuis of in jouw vertrouwde omgeving. We maken het samen mogelijk om langer zelfstandig te wonen. Thuis, en als de zorgvraag intensief is, in één van onze woonvormen. En als het even tegenzit in het leven? Ook dan zijn we er voor jou. Samen sterk.

Bekijk video

Waar ondersteunen we jou?

{{themas[0].Name}} Of
{{locatieTypes[0].Name}}

Over Santé Partners

Santé Partners is een zorgorganisatie in de regio Arnhem, Utrecht, de Bommelerwaard, Gelderse Vallei en Rivierenland, ontstaan uit een fusie van STMR en Vitras.

We doen er bij Santé Partners alles aan om mensen zó te ondersteunen dat zij in hun eigen omgeving een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Onze focus ligt op het bieden van zorg en ondersteuning bij mensen thuis, in elke fase van het leven. 

 


Over Santé Partners

Nieuws

Santé Partners aan de slag met nieuw zorgconcept: Zelfstandig Thuis

Santé Partners heeft een nieuw zorgconcept ontwikkelt: Zelfstandig Thuis. Hiermee kunnen mensen met een Wlz indicatie zelfstandig thuis blijven wonen. We kijken samen met de cliënt en zijn/haar naasten wat belangrijk is voor het welbevinden van de cliënt en hoe we dit op een goede manier, in de eigen vertrouwde omgeving, kunnen regelen. Hierbij kijken we altijd eerst naar wat de cliënt zelf nog kan of kan leren. Hiermee wordt de zelfstandigheid gestimuleerd en zo lang mogelijk behouden.

Item op EenVandaag over compensatie regelingen Wijkverpleging

Gisteren (10 mei) was er op EenVandaag aandacht voor de brandbrief die Santé Partners samen met andere zorginstellingen stuurde naar Actiz over de compensatieregelingen Corona voor de Wijkverpleging.

Appèl voor compensatie regelingen Corona Wijkverpleging - 10 mei op EenVandaag

Vanavond (10 mei) besteedt EenVandaag in haar uitzending op TV om 18.15 uur aandacht aan de brandbrief die we mede namens Santé Partners hebben gestuurd over de Wijkverpleging.

“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”