Westlede - Tiel

Zelfstandig leven in Tiel is heerlijk. Je wilt dat zo lang mogelijk volhouden. Maar soms is het handig om zorg heel erg dichtbij te hebben. In woon-zorgcomplex De Vier Gravinnen kun je het beste van beide werelden combineren.

In dit moderne complex kun je wonen in je eigen appartement dat je huurt via SCW of in een zorgappartement van Santé Partners (Westlede). In beide gevallen kun je gebruik maken van onze dienstverlening. Of je nu alleenstaand bent of samen, wij bieden verzorging, verpleging, begeleiding, verschillende activiteiten en een maaltijdenvoorziening. Op de begane grond zijn tal van bedrijven en voorzieningen te vinden die een goede aanvulling zijn op het woonconcept. Zo is er onder andere een huisartsenpraktijk en fysiotherapeut gevestigd.

Verhuurder:

 Thius

De volgende voorzieningen zijn aanwezig:

  • Buitenplaats
  • Fysiotherapeut
  • Huisartsenpraktijk
  • Personenalarmering
  • Recreatiezaal
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Thuiszorgwinkel
  • Tandarts
  • Welzijnsactiviteiten

Hoe verloopt het aanmelden?

Heb je interesse in één van onze woonlocaties of wil je meer informatie? Je kunt dan via het contactformulier op onze website je interesse kenbaar maken. Bekijk hier de stappen.

Stap 1

Interesse en aanvraag oriënterend gesprek

Interesse in één van onze woonlocaties kun je kenbaar maken via het contactformulier op onze website. Je vraagt daarmee tevens een oriënterend en vrijblijvend gesprek aan met een zorgbemiddelaar. We kijken samen naar je persoonlijke situatie en brengen je zorgbehoeften in beeld.

Stap 2

Oriënterend gesprek Zorgbemiddeling

Tijdens het oriënterend gesprek hebben we het over jouw zorgvragen- en behoeften, gezondheid, mobiliteit, mantelzorg- en professionele netwerk, grenzen en het wachtlijsttraject. We geven advies over welke woonlocatie passend is en/of informeren over eventuele toekomstige mogelijkheden.

Stap 3

Rondleiding op woonlocatie

Als we elkaar gesproken hebben tijdens het oriënterend gesprek en er is behoefte aan een rondleiding op één of meerdere van onze woonlocaties dan zorgen we dat de locatie zelf een rondleiding met je plant. Na de rondleiding neem je contact op met zorgbemiddeling om af te stemmen op welke wachtlijst je terecht wil komen.

Stap 4

Wachtlijst begeleiding tot plaatsing

In de periode dat je op de wachtlijst staat, zal zorgbemiddeling regelmatig contact opnemen om vinger aan de pols te houden over je situatie. Je kunt uiteraard altijd zelf contact met ons opnemen. Op het moment dat er woonruimte vrij komt, zullen we je benaderen om de woonruimte te bezichtigen. Na de bezichtiging kun je ons bellen om door te geven of je het aanbod accepteert.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop