Isabelle - Culemborg

Aangenaam en veilig wonen in een huur appartement met de mogelijkheid van zorg en dienstverlening dichtbij? Dat kan in de mooie wijk Parijsch in Culemborg. In de prachtige nieuwe zorgwoningen kunnen mensen zo zelfstandig mogelijk blijven wonen en functioneren in hun eigen wijk, ook als daarbij ondersteuning of zorg nodig is. De appartementen zijn levensloopbestendig, veilig, rolstoeltoegankelijk en geschikt voor allerlei vormen van zorg en aanvullende gemak- en comfortdiensten.

De appartementen hebben de volgende kenmerken:

  • Luxe 50+ appartementen met 1 of 2 slaapkamers en een ruim balkon.
  • Ruim opgezet in groene omgeving.
  • Zorg op maat, voorzieningen om de hoek.

De volgende voorzieningen zijn aanwezig:

  • Buitenplaats.
  • Parkeerplaats.
  • Personenalarmering.
  • Recreatiezaal.
  • Rolstoeltoegankelijk.
  • Welzijnsactiviteiten.

In de buurt zijn tal van voorzieningen, waaronder wijkservicepunt BonVie met een groot activiteitenaanbod en een gezellig restaurant om de hoek. Tevens is er een winkelcentrum (met supermarkten, bakker, slager, bloemenwinkel, drogisterij, snackbar etc) een huisartsenpraktijk, thuiszorgwinkel, tandarts, apotheek, sportschool en een fysiotherapie en huisartsen praktijk.

Hoe verloopt het aanmelden?

Heb je interesse in één van onze woonlocaties of wil je meer informatie? Je kunt dan via het contactformulier op onze website je interesse kenbaar maken. Bekijk hier de stappen.

Stap 1

Interesse en aanvraag oriënterend gesprek

Interesse in één van onze woonlocaties kun je kenbaar maken via het contactformulier op onze website. Je vraagt daarmee tevens een oriënterend en vrijblijvend gesprek aan met een zorgbemiddelaar. We kijken samen naar je persoonlijke situatie en brengen je zorgbehoeften in beeld.

Stap 2

Oriënterend gesprek Zorgbemiddeling

Tijdens het oriënterend gesprek hebben we het over jouw zorgvragen- en behoeften, gezondheid, mobiliteit, mantelzorg- en professionele netwerk, grenzen en het wachtlijsttraject. We geven advies over welke woonlocatie passend is en/of informeren over eventuele toekomstige mogelijkheden.

Stap 3

Rondleiding op woonlocatie

Als we elkaar gesproken hebben tijdens het oriënterend gesprek en er is behoefte aan een rondleiding op één of meerdere van onze woonlocaties dan zorgen we dat de locatie zelf een rondleiding met je plant. Na de rondleiding neem je contact op met zorgbemiddeling om af te stemmen op welke wachtlijst je terecht wil komen.

Stap 4

Wachtlijst begeleiding tot plaatsing

In de periode dat je op de wachtlijst staat, zal zorgbemiddeling regelmatig contact opnemen om vinger aan de pols te houden over je situatie. Je kunt uiteraard altijd zelf contact met ons opnemen. Op het moment dat er woonruimte vrij komt, zullen we je benaderen om de woonruimte te bezichtigen. Na de bezichtiging kun je ons bellen om door te geven of je het aanbod accepteert.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop