De Vaste Burcht - Rossum

De Vaste Burcht is gelegen in het mooie dorp Rossum. Het complex heeft 52 ruime driekamerappartementen voor mensen met zorg. Op de begane grond is een grote recreatiezaal waar mensen gezamenlijk de maaltijd kunnen gebruiken of deelnemen aan de ontspanningsactiviteiten. In De Vaste Burcht wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg geboden door een professioneel team van Santé Partners.

afbeelding Quote

“Alles is hier prachtig en als je zelf de slingers ophangt, is het hier heel goed en zorgeloos wonen.” 

De appartementen hebben de volgende kenmerken:

  • Rolstoeltoegankelijk.
  • Woonkamer met open keuken.
  • Royale slaapkamer.
  • Grote badkamer met wastafel, douche en toilet.
  • Hobby- of logeerkamer.
  • Balkon of terras.

Alle appartementen zijn voorzien van personenalarmering.

In het appartementen complex is verder een buitenplaats, recreatiezaal en worden welzijnsactiviteiten aangeboden.


Verhuurder:

De Kernen

Interesse?

Heb je interesse in het complex? Vul dan onder de foto's jouw gegevens in. Na ontvangst nemen wij contact met je op om het verdere verloop met jou te bespreken. 

 

Hoe verloopt het aanmelden?

Heb je interesse in één van onze woonlocaties of wil je meer informatie? Je kunt dan via het contactformulier op onze website je interesse kenbaar maken. Bekijk hier de stappen.

Stap 1

Interesse en aanvraag oriënterend gesprek

Interesse in één van onze woonlocaties kun je kenbaar maken via het contactformulier op onze website. Je vraagt daarmee tevens een oriënterend en vrijblijvend gesprek aan met een zorgbemiddelaar. We kijken samen naar je persoonlijke situatie en brengen je zorgbehoeften in beeld.

Stap 2

Oriënterend gesprek Zorgbemiddeling

Tijdens het oriënterend gesprek hebben we het over jouw zorgvragen- en behoeften, gezondheid, mobiliteit, mantelzorg- en professionele netwerk, grenzen en het wachtlijsttraject. We geven advies over welke woonlocatie passend is en/of informeren over eventuele toekomstige mogelijkheden.

Stap 3

Rondleiding op woonlocatie

Als we elkaar gesproken hebben tijdens het oriënterend gesprek en er is behoefte aan een rondleiding op één of meerdere van onze woonlocaties dan zorgen we dat de locatie zelf een rondleiding met je plant. Na de rondleiding neem je contact op met zorgbemiddeling om af te stemmen op welke wachtlijst je terecht wil komen.

Stap 4

Wachtlijst begeleiding tot plaatsing

In de periode dat je op de wachtlijst staat, zal zorgbemiddeling regelmatig contact opnemen om vinger aan de pols te houden over je situatie. Je kunt uiteraard altijd zelf contact met ons opnemen. Op het moment dat er woonruimte vrij komt, zullen we je benaderen om de woonruimte te bezichtigen. Na de bezichtiging kun je ons bellen om door te geven of je het aanbod accepteert.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop