Je wordt nu doorgeleid naar de website van Santé Partners. De zorgorganisaties STMR en Vitras gaan samen verder onder één naam: Santé Partners. Voor iedereen die zorg of ondersteuning nodig heeft, blijft Santé Partners een vertrouwd adres in de regio.

Begrepen
golf achtergrond golf achtergrond mobiel
Samen Sterk

Samen sterk

We zijn er in elke levensfase. Dit begint al met ondersteuning bij gezond en blij opgroeien. Is er verpleging of behandeling nodig? We bieden dit thuis of in jouw vertrouwde omgeving. We maken het samen mogelijk om langer zelfstandig te wonen. Thuis, en als de zorgvraag intensief is, in één van onze woonvormen. En als het even tegenzit in het leven? Ook dan zijn we er voor jou. Samen sterk.

Bekijk video

Waar ondersteunen we jou?

{{themas[0].Name}} Of
{{locatieTypes[0].Name}}

Over Santé Partners

Santé Partners is een zorgorganisatie in de regio Arnhem, Utrecht, de Bommelerwaard, Gelderse Vallei en Rivierenland, ontstaan uit een fusie van STMR en Vitras.

We doen er bij Santé Partners alles aan om mensen zó te ondersteunen dat zij in hun eigen omgeving een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Onze focus ligt op het bieden van zorg en ondersteuning bij mensen thuis, in elke fase van het leven. 

 


Over Santé Partners

Nieuws

Startsein bouw 𝐰𝐨𝐨𝐧-𝐳𝐨𝐫𝐠𝐠𝐞𝐛𝐢𝐞𝐝 𝐙𝐚𝐥𝐭𝐛𝐨𝐦𝐦𝐞𝐥.

Startsein bouw 𝐰𝐨𝐨𝐧-𝐳𝐨𝐫𝐠𝐠𝐞𝐛𝐢𝐞𝐝 𝐙𝐚𝐥𝐭𝐛𝐨𝐦𝐦𝐞𝐥.

Woensdag 25 januari werd symbolisch het startsein gegeven voor de bouw van een toekomstig woon- en zorggebied in Zaltbommel. Bestuurder Jef Mol was hierbij aanwezig. Onderdeel van het project is de realisatie van 54 zorgappartementen (gebouw C). Jef Mol: 'Op deze locatie kunnen straks mensen met een zeer intensieve verpleegzorgvraag wonen. Bazalt Wonen werkt samen met Santé Partners aan de woonzorgopgave voor Zaltbommel en omgeving. “De vraag naar zorg en ondersteuning neemt toe. We vinden het dan ook geweldig dat dit plan woonruimte biedt voor mensen die zeer intensieve zorg nodig hebben. We willen de komende periode samen met BrabantZorg en partners als de gemeente, JBZ, Habion en natuurlijk Bazalt Wonen werken aan een goed woon-zorgconcept voor de hele gemeente. Daarin kijken we samen wie welke ondersteuning het beste kan bieden op welke plaats. Goede samenwerking dus zodat we ondanks de krapte op de arbeidsmarkt ondersteuning en zorg toegankelijk houden voor de inwoners.'

Een zorg minder: Santé Partners met alle zorgverzekeraars voor wijkverpleging gecontracteerd voor 2023

Een zorg minder: Santé Partners met alle zorgverzekeraars voor wijkverpleging gecontracteerd voor 2023

Graag berichten wij u dat we met alle zorgverzekeraars een contract hebben kunnen sluiten voor 2023. Dat betekent dat wij de zorg die wij in de wijkverpleging indiceren ook rechtstreeks in rekening kunnen brengen bij de zorgverzekeraar.

Ouderenzorg in Noordoost-Brabant gaat samen voor duurzaam

Ouderenzorg in Noordoost-Brabant gaat samen voor duurzaam

Samenwerkingsverband VVT Noordoost-Brabant ondertekent Green Deal Duurzame Zorg 3.0. Op 19 december 2022 hebben 12 bestuurders van het samenwerkingsverband VVT Noordoost-Brabant hun handtekening gezet onder een akkoord dat de zorg duurzamer en milieubewuster maakt. Het is uniek dat ouderenzorg organisaties zich op zo’n grote schaal in één regio samen inzetten voor verduurzaming. Dankzij de krachtenbundeling kunnen ze de regio binnen een paar jaar groener en duurzamer maken.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop