Je wordt nu doorgeleid naar de website van Santé Partners. De zorgorganisaties STMR en Vitras gaan samen verder onder één naam: Santé Partners. Voor iedereen die zorg of ondersteuning nodig heeft, blijft Santé Partners een vertrouwd adres in de regio.

Begrepen
golf achtergrond golf achtergrond mobiel
Samen Sterk

Samen sterk

We zijn er in elke levensfase. Dit begint al met ondersteuning bij gezond en blij opgroeien. Is er verpleging of behandeling nodig? We bieden dit thuis of in jouw vertrouwde omgeving. We maken het samen mogelijk om langer zelfstandig te wonen. Thuis, en als de zorgvraag intensief is, in één van onze woonvormen. En als het even tegenzit in het leven? Ook dan zijn we er voor jou. Samen sterk.

Bekijk video

Waar ondersteunen we jou?

{{themas[0].Name}} Of
{{locatieTypes[0].Name}}

Over Santé Partners

Santé Partners is een zorgorganisatie in de regio Arnhem, Utrecht, de Bommelerwaard, Gelderse Vallei en Rivierenland, ontstaan uit een fusie van STMR en Vitras.

We doen er bij Santé Partners alles aan om mensen zó te ondersteunen dat zij in hun eigen omgeving een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Onze focus ligt op het bieden van zorg en ondersteuning bij mensen thuis, in elke fase van het leven. 

 


Over Santé Partners

Nieuws

Start spraakgestuurd rapporteren

Start spraakgestuurd rapporteren

Een nieuwe functie van Attendi binnen cliëntdossiers (ONS Nedap) stelt ons in staat om cliëntrapportages niet meer te typen, maar in plaats daarvan in te spreken. Wat je zegt, wordt omgezet naar tekst. Dit scheelt tijd, zorgt voor betere rapportages en meer openheid.

Column: We bieden ondersteuning thuis, op maat

Column: We bieden ondersteuning thuis, op maat

Dankzij ‘Zelfstandig Thuis met het Volledig Pakket Thuis (VPT)’ kunnen mensen langer thuis blijven wonen. Susanne Floor en Antonella Crapanzano werken als verzorgende IG in een Volledig Pakket Thuis-team in Rhenen, Elst, Amerongen en Leersum. Het geeft hun veel energie.

Tweespraak: Thuis is het toch het fijnst!

Tweespraak: Thuis is het toch het fijnst!

Mensen met een intensieve zorgvraag kunnen ervoor kiezen om thuis de zorg en aandacht te ontvangen die ze nodig hebben. Daarom biedt Sante Partners Zelfstandig Thuis, met het Volledig Pakket Thuis (VPT) aan. Lianne Biesheuvel, casemanager dementie en Daniëlle Krijgsman, wijkverpleegkundige gaan in met elkaar in gesprek over hun ervaringen met Zelfstand Thuis met VPT.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop