Thuis herstellen

Heb je een vervelende wond of breuk opgelopen? Of een operatie achter de rug waarvan je moet herstellen? Het kan zijn dat je gezond genoeg bent om het ziekenhuis te verlaten, maar beperkt bent in jouw bewegingen zoals aankleden en dagelijkse taken. Of dat je wonden hebt die niet zomaar genezen. Met onze zorg kan je hier thuis van herstellen, in je eigen vertrouwde omgeving.

Lees meer

Hoe kunnen wij jou ondersteunen?

Wijkverpleging

Wijkverpleging

Soms heb je tijdelijk zorg nodig, zoals na ontslag uit het ziekenhuis. Of ben je vanwege een ziekte of beperking langdurig afhankelijk van zorg vanwege bijvoorbeeld diabetes, astma/COPD, kanker, hartproblemen, beroerte (CVA) of een andere handicap. Ook als je ouder bent of ongeneeslijk ziek, wil je zo veel mogelijk kwaliteit van leven blijven ervaren. Iedereen woont het liefst thuis. Daar helpen we bij.
Lees meer
Nachtzorg

Nachtzorg

Nachtzorg is er voor mensen die door een ziekte of aandoening in een vergevorderd stadium overdag en 's nachts ondersteuning en verzorging nodig hebben. Vaak zijn dit mensen die in de terminale fase van hun leven zijn, voor wie de levensverwachting niet meer dan drie maanden is. Een gespecialiseerd verpleegkundige nachtzorg van Santé Partners kan dan opgeroepen worden en is er zowel voor de zieke als voor het steunen en ontlasten van de naaste(n)/mantelzorger(s).
Lees meer
Gespecialiseerde verpleging

Gespecialiseerde verpleging

Als je chronisch of ernstig ziek bent, verandert er veel. We begrijpen dat je ondanks je ziekte een zo normaal en zelfstandig mogelijk leven wil blijven leiden in je vertrouwde thuissituatie. De gespecialiseerde verpleegkundigen van Santé Partners bieden thuis de zorg die je nodig hebt. Je kunt hierdoor bijvoorbeeld eerder naar huis vanuit het ziekenhuis.
Lees meer
Bekijk ook ons ledenservice aanbod

Bekijk ook ons ledenservice aanbod

Word lid van onze ledenservice en profiteer van aantrekkelijke kortingen op een groot aanbod aan diensten van onze partners, zoals bijvoorbeeld hulpmiddelen, maaltijdservice aan huis, klushulp, kapper aan huis en mantelzorgondersteuning.
Lees meer

Expert tips

Wat kun je al zelf doen? 

Als je bepaalde dingen niet meer kunt doen zoals je gewend was, kun je kijken of je ze op een andere manier kunt doen, of met slimme hulpmiddelen. Beweeg als dat lukt dagelijks, eet gezond met veel groenten en fruit en wees matig met alcohol. Rook niet of stop met roken en probeer af te vallen als je teveel weegt. Probeer stress en slaapgebrek zoveel mogelijk te vermijden en eventuele medicatie op vaste tijden in te nemen. Vraag jouw arts of verpleegkundige wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie. 

Wat kan jouw omgeving doen? 

Heb je moeite met bepaalde dingen doordat je beperkt bent? Vraag op tijd om hulp. Denk daarbij niet alleen aan je partner en familie. Ook vrienden en buren zijn vaak bereid om te helpen, bijvoorbeeld bij boodschappen en sjouwwerk. Misschien kun je een bekende vragen om af en toe voor je te koken en  samen de maaltijd te nuttigen. Of bijvoorbeeld de was voor je te doen. 

Ervaringsverhalen

Johan heeft COPD en blijft zo lang mogelijk thuis

Johan heeft COPD en blijft zo lang mogelijk thuis

Johan (69) kreeg slecht nieuws van de longarts: hij heeft COPD in een vergevorderd stadium. Maar hij wil niets liever dan thuis blijven wonen.

Suus (68): ‘Dankzij het TTV-team had ik minder het gevoel dat ik ziek was’

Suus (68): ‘Dankzij het TTV-team had ik minder het gevoel dat ik ziek was’

“Dit voorjaar ging het mis met mij: een bobbel in mijn lies. Het bleek kanker te zijn met uitzaaiingen. Ik kreeg chemo en bestralingen en moest daarvoor regelmatig naar het ziekenhuis. Een zware periode. Natuurlijk ben ik heel blij met alle zorg die ik kreeg. Het personeel was ook fantastisch. Maar die klinische omgeving vond ik erg confronterend. Ik was altijd heel blij als we weer thuis waren.” 

Goede zorg aan huis

Goede zorg aan huis

Sumarsiena (69) heeft de longziekte COPD, waardoor ze vaak benauwd en moe is. Fijn dus dat longverpleegkundige Linda bij haar op huisbezoek komt.

Waar ondersteunen we jou?

{{themas[0].Name}} Of
{{locatieTypes[0].Name}}
contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop