Dagbesteding Sociëteit de Boulevard voor mensen met dementie en hun mantelzorgers geborgd

Santé Partners neemt dagbesteding Sociëteit de Boulevard van Warande in Zeist over. Santé Partners gaat deze activiteiten voortzetten vanuit haar ontmoetingscentra in samenhang met de bestaande dienstverlening binnen de gemeente Zeist. “We vinden het belangrijk dat deze dagbesteding behouden blijft voor inwoners van Zeist.

Santé Partners heeft al diverse ontmoetingscentra in Zeist. Toen Warande vroeg of we de dagbesteding van de Sociëteit wilden voortzetten, hoefden we daar niet lang over na te denken. Voor ons is het een logische stap om te zetten”, aldus Anne-Marie Laeven, voorzitter Raad van Bestuur Santé Partners. Dinsdag 2 november ondertekenden de bestuurders van beide organisaties de intentieverklaring. Vanaf 1 januari 2022 is de dagbesteding onderdeel van Santé Partners.

 

Continuïteit voor (toekomstige) bezoekers en hun mantelzorgers belangrijk
In april van afgelopen jaar liet het bestuur van Warande de gemeente Zeist weten dat zij haar opdracht niet kon voortzetten. Harry Finkenflügel, bestuurder van Warande: “Wij hebben samen met de gemeente de afgelopen periode gewerkt aan een oplossing. Ons uitgangspunt is daarbij geweest zorgvuldigheid en continuïteit van dagbesteding Sociëteit de Boulevard voor (toekomstige) bezoekers en hun mantelzorgers. We zijn blij dat onze samenwerkingspartner Santé Partners bereid is tot het organiseren en uitvoeren van deze activiteiten. Dat betekent dat wij ons nog meer kunnen richten op wonen voor mensen met een (complexe) verpleegzorgvraag.”

 

Vertrouwde gezichten blijven
De medewerkers en vrijwilligers, die nu verbonden zijn aan Sociëteit de Boulevard, krijgen de gelegenheid over te stappen naar Santé Partners. Santé Partners wenst de activiteiten zoveel mogelijk voort te zetten op de manier zoals de bezoekers en hun mantelzorgers dat gewend zijn en met dezelfde vertrouwde gezichten. Santé Partners zet zich al vele jaren in voor de gezondheid en het welzijn van de inwoners in de gemeente Zeist. Daarnaast is er veel ervaring binnen Zeist en omliggende gemeenten op het gebied van dagbesteding, activiteiten en ontmoetingscentra.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop