Woonlocaties

We bieden een fijn thuis, waar je zoveel mogelijk zelfstandig kan wonen, maar wel de zorg en hulp krijgt die je nodig hebt. Dit kan in een huur appartement waar zorg en services dichtbij zijn. Of op één van onze kleinschalige woonlocaties voor mensen met dementie voor wie thuis wonen niet meer mogelijk is. Onderaan deze pagina vindt u ook ons kwaliteitsverslag '22 en kwaliteitsplan '24.

Lees meer

Onze visie

Het runnen van een eigen huishouden is een intensieve taak. Het is dan ook goed voor te stellen dat je dat door lichamelijke of geestelijke ongemakken op den duur gedeeltelijk uit handen wilt geven. Maar tegelijkertijd wil je wel zelf blijven bepalen hoe je je leven inricht. Op de woonlocaties van Santé Partners bepalen de bewoners zoveel mogelijk hun eigen leven. Wij ondersteunen daar waar noodzakelijk en respecteren de wensen van iedere individuele bewoner. Zo blijf je zelf de touwtjes in handen houden.

Kwaliteitsverslag Wonen 2023

Santé Partners scoort op cliënttevredenheid voor Wonen en Behandeling een 8.1 als gemiddeld cijfer (boven landelijk gemiddelde). We zijn ontzettend trots dat we als medewerkers, vrijwilligers, familie en cliënten samen de kwaliteit van zorg hoog houden. Het welzijn en levensgeluk van onze cliënten is daarbij ons uitgangspunt.

In het kwaliteitsverslag 2023 kun je lezen hoe we invulling gaven aan wat we wilden bereiken in dat jaar.

Kwaliteitsplan 2024

Binnen de langdurige ouderenzorg (Wlz) vragen financiers (zorgkantoren) ons om ieder jaar een kwaliteitsplan te maken. Hierin maken we inzichtelijk welke verbeteracties we komend jaar gaan ondernemen en welke resultaten we daarmee willen bereiken. Ook voor 2024 hebben we dit plan opgesteld. Om onze verbeteracties te bepalen zijn we binnen onze woonvormen in gesprek gegaan met een afvaardiging van medewerkers en leden van betreffende familieraad. Ook hebben we onze Professionele adviesraad gevraagd om mee te denken, bijvoorbeeld ook over de Wlz die we inzetten in de thuissituatie. We maken van deze gelegenheid natuurlijk ook gebruik om wat mooie ontwikkelingen en resultaten uit 2022 voor het voetlicht te brengen. Met al deze input hebben we ons Kwaliteitsplan 2024 opgesteld. Vervolgens hebben we dit voorgelegd aan de Raad van Bestuur en de Centrale Cliëntenraad. Bekijk het plan hier.

Ervaringsverhalen

Gerdien verhuist naar de Bloementuin

Gerdien verhuist naar de Bloementuin

Gerdien Jansen is – sinds haar 67ste – gediagnosticeerd met Alzheimer. Ze woont in de Bloementuin, een kleinschalig wooncomplex, voor mensen met dementie. Want thuis ging het niet meer; ze liep vaak weg en wist dan de weg terug niet meer. ‘De eerste dag in de Bloementuin was pittig’, vertelt zoon Jorre Joansen. ‘Toen ik wegreed en mijn moeder voor het raam zag staan, moest ik de auto even aan de kant zetten. Het was alsof ik een puppy achterliet in het asiel.’

Prachtig en zorgeloos wonen in de Vaste Burcht in Rossum

Prachtig en zorgeloos wonen in de Vaste Burcht in Rossum

Pit, een bewonersblad voor De Kernen (Druten, Maasdriel, West Betuwe, West Maas en Waal, Wijchen en Zaltbommel) ging op een mooie dag in gesprek over wonen in de Vaste Burcht met mevrouw Terpstra, de heer Homan en de heer De Jong. Samen genieten ze op de nieuwe bankjes die rond het complex zijn gezet. Ontmoeten doen mensen hier erg gemakkelijk en samen activiteiten ondernemen ook. Of je nu 58 of 98 bent. Wonen kun je hier jarenlang met veel plezier. Met of zonder zorg.

Waar ondersteunen we jou?

{{themas[0].Name}} Of
{{locatieTypes[0].Name}}
contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop