Woonlocaties

We bieden een fijn thuis, waar je zoveel mogelijk zelfstandig kan wonen, maar wel de zorg en hulp krijgt die je nodig hebt. Dit kan in een huur appartement waar zorg en services dichtbij zijn. Of op één van onze kleinschalige woonlocaties voor mensen met dementie voor wie thuis wonen niet meer mogelijk is.

Lees meer

Hoe kunnen wij jou ondersteunen?

Woonlocaties voor mensen met dementie

Woonlocaties voor mensen met dementie

Zelfstandig wonen is een groot goed. Maar met dementie is thuis wonen soms geen optie meer. Vanwege persoonlijke veiligheid of omdat meer zorg nodig is dan familie en hulpverleners thuis kunnen bieden. Voor mensen met dementie waarvoor thuis wonen niet meer mogelijk is, bieden wij kleinschalige woonzorglocaties.
Lees meer
Woonlocaties met zorg en services

Woonlocaties met zorg en services

Aangenaam en veilig wonen in een huurappartement met de mogelijkheid van zorg en dienstverlening dichtbij? Het kan! Je huurt je eigen appartement en kan gebruik maken van verschillende services, zoals maaltijden, personenalarmering en zorg aan huis. Zo kan je zelfstandig blijven wonen.
Lees meer
Bekijk ook ons ledenservice aanbod

Bekijk ook ons ledenservice aanbod

Word lid van onze ledenservice en profiteer van aantrekkelijke kortingen op een groot aanbod aan diensten van onze partners, zoals bijvoorbeeld hulpmiddelen, maaltijdservice aan huis, klushulp, kapper aan huis en mantelzorgondersteuning.
Lees meer

Onze visie

Het runnen van een eigen huishouden is een intensieve taak. Het is dan ook goed voor te stellen dat je dat door lichamelijke of geestelijke ongemakken op den duur gedeeltelijk uit handen wilt geven. Maar tegelijkertijd wil je wel zelf blijven bepalen hoe je je leven inricht. Op de woonlocaties van Santé Partners bepalen de bewoners zoveel mogelijk hun eigen leven. Wij ondersteunen daar waar noodzakelijk en respecteren de wensen van iedere individuele bewoner. Zo blijf je zelf de touwtjes in handen houden.

Kwaliteitsplan 2022

Jaarlijks maken we als onderdeel Wonen & Behandeling van Santé Partners, vanuit het kwaliteitskader, het kwaliteitsplan. Hierin beschrijven we onze speerpunten voor onze woonlocaties voor het komende jaar.

Kwaliteitsverslag Wonen 2021

Santé Partners scoort op cliënttevredenheid voor Wonen en Behandeling een 8.5 als gemiddeld cijfer (boven landelijk gemiddelde). We zijn ontzettend trots dat we als medewerkers, vrijwilligers, familie en cliënten samen in een coronajaar de kwaliteit van zorg hoog konden houden. Het welzijn en levensgeluk van onze cliënten was daarbij ons uitgangspunt. In het kwaliteitsverslag 2021 kun je lezen hoe we invulling gaven aan wat we wilden bereiken in dat jaar.

Waar ondersteunen we jou?

{{themas[0].Name}} Of
{{locatieTypes[0].Name}}
contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop