Zorgboerderij Efkes eruit Velddriel

Dagbesteding op een zorgboerderij in Velddriel voor zelfstandig wonende mensen met lichamelijke of geestelijke beperkingen. Buiten meehelpen of de boerderij, fietsen op de duofiets, ontspannen in de tuin of binnen spelletjes spelen. Ons motto is: niets moet, alles mag.

Op het dagactiviteitencentrum in Velddriel bieden we een vaste en herkenbare dagstructuur aan. We beginnen de dag met een gezamenlijk koffiemoment. Daarna worden er wisselende activiteiten aangeboden, passend bij de samenstelling van de groep, het seizoen en het weer.

Op onze boerderij kan men helpen bij de dagelijkse werkzaamheden zoals het verzorgen van de kippen, het schoonhouden van het erf, zorgen voor bloemen- en groentetuin en het verwerken van groente en fruit. In het kweekkasje kan men naar eigen inbreng groenten en bloemen zaaien, om ze vervolgens weer uit te poten. Onze bloementuin is rolstoel/rollator vriendelijk gemaakt,

Ook hebben we een jeu de boules baan waar we graag gebruik van maken en een duofiets, waar we lekker mee door het dorp of over de dijk kunnen toeren.

Is het weer wat minder of heb je geen behoefte om naar buiten te gaan, dan gaan we gezellig een spelletje doen, zoals kaarten, geheugenspelletjes, dammen of schaken. Er is ook ruimte voor een creatieve activiteit of gewoon een praatje maken.


En als men lekker uit wil rusten is dat geen probleem. In de rustruimte staan heerlijke relaxstoelen.

Ons motto is: alles mag, niets moet.

 

Locatie en openingstijden

Locatie: Hamstraat 9, Velddriel.

Openingstijden: Ma t/m vr 10.00-16.00 uur.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop