Je wordt nu doorgeleid naar de website van Santé Partners. De zorgorganisaties STMR en Vitras gaan samen verder onder één naam: Santé Partners. Voor iedereen die zorg of ondersteuning nodig heeft, blijft Santé Partners een vertrouwd adres in de regio.

Begrepen

Financiële en juridische ondersteuning

Heb je vragen over toeslagen, problemen met (overheids)organisaties of kom je elke maand geld tekort? Onze Sociaal Raadslieden kunnen ondersteunen. Zij kennen de weg in het doolhof van wetten en regelgeving en weten waar je recht op hebt. Ook weten zij bij welke organisatie je wat moet regelen. Ze kunnen jou ook helpen met formulieren, brieven, het aanvragen of het maken van bezwaar, als dat nodig is.

Onze werkwijze

Sociaal Raadslieden weten veel van wetten en regels, hoe instanties werken, waar je mee te maken krijgt.

Als dat nodig is helpt Sociaal Raadsliedenwerk met het invullen van formulieren en het schrijven van brieven, bezwaarschriften of klachten of andere financiële of juridische vragen. Ze kunnen je uitleggen wat je moet doen, maar ook doorverwijzen naar de juiste persoon of organisatie of bemiddelen in het contact met organisaties. 

Waar?

Als je in één van de gemeenten Nieuwegein, Doesburg, Duiven, Westervoort, Overbetuwe en Zevenaar woont, kun je contact opnemen met Sociaal Raadslieden van Santé Partners. Kijk voor openingstijden en inloopspreekuren bij onze locaties.

Woon je in een andere gemeente? Neem dan contact op met jouw gemeente en vraag naar Sociaal Raadsliedenwerk.

Meer weten?

Wil je meer weten over waar Sociaal Raadsliedenwerk je bij kan helpen? Bekijk dan de veel gestelde vragen.

Onze locaties

Sociaal Raadslieden Nieuwegein

Sociaal Raadslieden Nieuwegein

Bureau Sociaal Raadslieden geeft gratis informatie en advies op een breed sociaal-juridisch terrein. De dienstverlening is voor alle burgers. Sociaal-juridische dienstverlening bestaat uit informatie, advies en concrete dienstverlening, zoals hulp bij het schrijven van brieven en bezwaarschriften. Bureau Sociaal Raadslieden Nieuwegein is gevestigd op de Coltbaan 31 (2e verdieping) Iedere dinsdag en vrijdag is er een inloopspreekuur en we nemen ook deel aan het SJS- inloopspreekuur.
Lees meer
Sociaal Raadslieden Doesburg

Sociaal Raadslieden Doesburg

Bureau Sociaal Raadslieden geeft gratis informatie en advies op een breed sociaal-juridisch terrein. De dienstverlening is voor alle burgers. Sociaal-juridische dienstverlening bestaat uit informatie, advies en concrete dienstverlening, zoals hulp bij het schrijven van brieven en bezwaarschriften. Bureau Sociaal Raadslieden Doesburg is gevestigd op de De Linie 4 in Doesburg. Wij werken in de gemeente Doesburg uitsluitend op afspraak.
Lees meer
Sociaal Raadslieden Duiven

Sociaal Raadslieden Duiven

Bureau Sociaal Raadslieden geeft gratis informatie en advies op een breed sociaal-juridisch terrein. De dienstverlening is voor alle burgers. Sociaal-juridische dienstverlening bestaat uit informatie, advies en concrete dienstverlening, zoals hulp bij het schrijven van brieven en bezwaarschriften. Bureau Sociaal Raadslieden Duiven is gevestigd op de Huis van Droo, Fuutstraat 50 in Duiven. Wij nemen daarnaast deel aan een inloopspreekuur met vrijwilligers van de Thuisadministratie en/of Schuldhulpmaatje of werken op afspraak.
Lees meer
Sociaal Raadslieden Overbetuwe

Sociaal Raadslieden Overbetuwe

Bureau Sociaal Raadslieden geeft gratis informatie en advies op een breed sociaal-juridisch terrein. De dienstverlening is voor alle burgers. Sociaal-juridische dienstverlening bestaat uit informatie, advies en concrete dienstverlening, zoals hulp bij het schrijven van brieven en bezwaarschriften. We werken in de gemeente Overbetuwe voornamelijk op afspraak, maar bieden ook een open inloopspreekuur op maandagmiddag. Je vindt ons op De Wieken, Prinses Irenestraat 49 in Elst.
Lees meer
Sociaal Raadslieden Zevenaar

Sociaal Raadslieden Zevenaar

Bureau Sociaal Raadslieden geeft gratis informatie en advies op een breed sociaal-juridisch terrein. De dienstverlening is voor alle burgers. Sociaal-juridische dienstverlening bestaat uit informatie, advies en concrete dienstverlening, zoals hulp bij het schrijven van brieven en bezwaarschriften. Bureau Sociaal Raadslieden Zevenaar is gevestigd op Gemeentehuis Zevenaar Kerkstraat 27 in Zevenaar. Wij doen mee aan het inloopspreekuur van het Financieel Trefpunt. Verder werken wij op afspraak.
Lees meer
Sociaal Raadslieden Westervoort

Sociaal Raadslieden Westervoort

Bureau Sociaal Raadslieden geeft gratis informatie en advies op een breed sociaal-juridisch terrein. De dienstverlening is voor alle burgers. Sociaal-juridische dienstverlening bestaat uit informatie, advies en concrete dienstverlening, zoals hulp bij het schrijven van brieven en bezwaarschriften. Bureau Sociaal Raadslieden Westervoort is gevestigd in het Kulturhus de Nieuwhof, Rivierweg 1 in Westervoort. Wij nemen daarnaast deel aan een inloopspreekuur met vrijwilligers van de Thuisadministratie en/of Schuldhulpmaatje. Verder werken wij op afspraak.
Lees meer

Waar ondersteunen we jou?

{{themas[0].Name}} Of
{{locatieTypes[0].Name}}

Ervaringsverhalen

Het was fijn mijn zorgen met iemand te delen

Het was fijn mijn zorgen met iemand te delen

Na zijn scheiding weet Johan niet waar hij moet beginnen met het aanpakken van zijn administratie. Als hij ook nog zijn baan verliest, raakt hij diep in de financiële problemen.

Ik voel me gezien en gesteund

Ik voel me gezien en gesteund

Abida bleef na haar scheiding achter met een flinke schuld. De 51-jarige vrouw zakte weg in een diepe depressie. Dankzij Begeleiding thuis van Diana staat ze inmiddels weer helemaal in haar kracht.

Gerelateerde Diensten

Begeleiding thuis

Begeleiding thuis

Lukt het je niet goed om grip te krijgen op je leven? Onze thuisbegeleiders komen bij je thuis en kijken en lopen met je mee. Zo krijgen ze een duidelijk beeld waar je in vastloopt en de mogelijke oplossingen. Ze helpen je huishouden, de opvoeding, je administratie, je geldzaken, je relaties of je indeling van de dag op orde te krijgen. Op een manier die bij jou past.

Groepswerk / Trainingen

Groepswerk / Trainingen

Loop je ergens tegenaan, heb je een wens of wil jezelf ergens verder in ontwikkelen? Santé Partners biedt verschillende groepen en trainingen op maat aan, voor kinderen, jongeren en volwassenen. Een aantal thema’s waar je aan kunt denken zijn: opkomen voor jezelf, stevig in de schoenen staan, omgaan met scheiding van je ouders, grenzen ontdekken en aangeven, kunnen vertellen wat je denkt, voelt en vindt, de overgang van de basisschool naar de middelbare school, puberteit en ouderschap en stress hanteren in het dagelijks leven.

Maatschappelijk werk

Maatschappelijk werk

Ben je het overzicht kwijt en weet je niet waar je moet beginnen? Of bij wie je moet aankloppen? Onze maatschappelijk werkers helpen je in een paar gesprekken op weg met een luisterend oor en praktische hulp. Zo heb je snel weer grip op je situatie. Denk hierbij aan vragen rondom opvoeden en opgroeien, problemen met geld of in je relatie. Maar ook bij gevoelens van eenzaamheid, rouw of somberheid.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop