Thuis verplegen en behandelen

Gezondheid is niet vanzelfsprekend. Soms krijg je te maken met gezondheidsklachten, een chronische ziekte of je moet herstellen van een operatie of ongeluk. Hoe fijn is het dan als je thuis geholpen kan worden en niet naar het ziekenhuis hoeft? Dit kan veel vaker dan je denkt. Ons uitgangspunt is om je zoveel mogelijk thuis, in je eigen vertrouwde omgeving te ondersteunen. Samen kijken we wat mogelijk is. Samen sterk.

Bekijk de Video

Hoe kunnen wij je thuis verplegen en behandelen?

Thuis herstellen

Heb je een vervelende wond of breuk opgelopen? Of een operatie achter de rug waarvan je moet herstellen? Het kan zijn dat je gezond genoeg bent om het ziekenhuis te verlaten, maar beperkt bent in jouw bewegingen zoals aankleden en dagelijkse taken. Of dat je wonden hebt die niet zomaar genezen. Met onze zorg kan je hier thuis van herstellen, in je eigen vertrouwde omgeving.

Lees meer

Ga direct naar één van onze diensten

Gespecialiseerde Verpleging thuis

Heb je verpleging of behandeling nodig voor een ziekte, zoals kanker, longziekte, spierziekte of neurologische ziekte? Of ben je ongeneeslijk ziek? We kunnen je thuis verplegen of behandelen, zodat je in veel gevallen thuis in je eigen vertrouwde omgeving kan blijven en niet naar het ziekenhuis hoeft.

Lees meer

Bekijk video

Ervaringsverhalen

Suus (68): ‘Dankzij het TTV-team had ik minder het gevoel dat ik ziek was’

Suus (68): ‘Dankzij het TTV-team had ik minder het gevoel dat ik ziek was’

“Dit voorjaar ging het mis met mij: een bobbel in mijn lies. Het bleek kanker te zijn met uitzaaiingen. Ik kreeg chemo en bestralingen en moest daarvoor regelmatig naar het ziekenhuis. Een zware periode. Natuurlijk ben ik heel blij met alle zorg die ik kreeg. Het personeel was ook fantastisch. Maar die klinische omgeving vond ik erg confronterend. Ik was altijd heel blij als we weer thuis waren.” 

Johan heeft COPD en blijft zo lang mogelijk thuis

Johan heeft COPD en blijft zo lang mogelijk thuis

Johan (69) kreeg slecht nieuws van de longarts: hij heeft COPD in een vergevorderd stadium. Maar hij wil niets liever dan thuis blijven wonen.

Goede zorg aan huis

Goede zorg aan huis

Sumarsiena (69) heeft de longziekte COPD, waardoor ze vaak benauwd en moe is. Fijn dus dat longverpleegkundige Linda bij haar op huisbezoek komt.

Agnes krijgt immunotherapie aan huis

Agnes krijgt immunotherapie aan huis

Agnes Brugman was de eerste cliënt van Santé Partners die immunotherapie-aan-huis kreeg. De eerste keer was best spannend, maar door het warme contact met verpleegkundige Carlijn Jongbloets, had ze er alle vertrouwen in.

Waar ondersteunen we jou?

{{themas[0].Name}} Of
{{locatieTypes[0].Name}}
contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop