Onze zorg en ondersteuning

We bieden hulp bij mensen thuis of in hun thuissituatie samen met onze netwerkpartners. Al dan niet in een van onze woonvormen. We richten onze zorg en ondersteuning op het gezond en blij opgroeien, ondersteunen als het tegenzit, langer zelfstandig wonen en thuis verplegen en behandelen.

Gezond en blij opgroeien

We ondersteunen gezinnen bij de opvoeding en ontwikkeling van hun kind: thuis, op het consultatiebureau, op school of in hun vrije tijd. Zodat kinderen en jongeren lekker in hun vel zitten en gezond en blij opgroeien. We zorgen ervoor dat de jeugd en hun omgeving in staat zijn om zelf verder te kunnen. Zo veel mogelijk voorkomen we hiermee zwaardere zorgvragen richting tweedelijns jeugdzorgaanbieders (bijvoorbeeld GGZ) en de kinder- en jeugdpsychiatrie.

Gezond en blij opgroeien

Ondersteunen als het tegenzit

We ondersteunen mensen als het tegenzit, zodat ze hun leven weer op de rit krijgen. Bijvoorbeeld bij financiële problemen, scheiding, stress, eenzaamheid of als het niet lukt structuur in hun leven te krijgen. Onze focus is dat mensen en hun omgeving in staat zijn om zelf verder te kunnen. Op die manier voorkomen we zwaardere zorgvragen.

Ondersteunen als het tegenzit

Langer zelfstandig wonen

We zorgen ervoor dat mensen, bij wie de dagelijkse dingen niet meer goed lukken, langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Thuis of in een van onze woonvormen als de zorgvraag intensief geworden is. Daarnaast bieden we een zo fijn mogelijke invulling van de dag. Hierbij hebben we speciaal aandacht voor het aanpakken van eenzaamheid. 

Langer zelfstandig wonen

Thuis verplegen en behandelen

We verplegen en behandelen mensen thuis bij een chronische ziekte of na een operatie of ongeval zodat ze thuis kunnen herstellen.

Thuis verplegen en behandelen

Zonder onze professionals geen zorg en ondersteuning

Onze professionals zijn het hart van onze organisatie. Dankzij hun ondersteuning kunnen onze cliënten, in hun eigen omgeving, een zo goed mogelijk leven leiden. Daar zijn we ontzettend trots op!

Onze dienstverlening wordt gewaardeerd

Andere organisaties herkennen in ons een partner die sterk lokaal en regionaal geworteld is en altijd de balans zoekt tussen wat nodig is en wat mogelijk is. Een partner die actief de samenwerking zoekt en die verbindt op het gebied van zorg, welzijn en preventie. Want samen staan we sterk.

Onze dienstverlening wordt gewaardeerd
contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop