Onze professionals

De professionals van Santé Partners doen er alles aan om mensen zó te ondersteunen dat zij in hun eigen omgeving een zo gezond, zelfstandig en fijn mogelijk leven kunnen leiden. Een leven zoals zij dat voor ogen hebben, binnen de mogelijkheden die er zijn.

afbeelding Quote

Bij Santé Partners staan onze professionals voor onze cliënten klaar. Zonder hen, geen dienstverlening. Zij doen er toe!

Professionals hebben bij Santé Partners de vrijheid om zelfstandig te handelen en beslissingen te nemen, om zo binnen de mogelijkheden
een eigen invulling te geven aan hun werk. Zij weten in overleg met de cliënt en andere betrokken partijen wat het beste is. Bij Santé Partners werken professionals van alle disciplines samen aan een integrale aanpak. Met als belangrijkste doel het stimuleren en ondersteunen van de zelfstandigheid van de cliënt. We nemen niet alles over, maar activeren mensen en leren het hen zelf te doen.

Een fijne en gezonde plek om te werken

Bij Santé Partners staat de mens centraal. Wat hebben onze professionals nodig om hun werk goed te doen? Op welke manier kunnen we blijvend investeren in ieders ontwikkeling? Wat zijn belangrijke fasen in het leven en hoe sluiten privé en werk daarin goed op elkaar aan? We gaan hierbij uit van ieders verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk dat iedereen werkt aan zijn eigen vitaliteit en aandacht heeft voor elkaar. Dat vraagt inzet van de professional en van Santé Partners als werkgever. En zoals voor cliënten de omgeving cruciaal is, is dat voor onze professionals het team. We gaan er dan ook voor dat ieder team een fijne en gezonde plek is om in te werken.

Een fijne en gezonde plek om te werken

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben je enthousiast over onze organisatie? En ben je benieuwd naar onze vacatures? Neem dan een kijkje op onze Werken Bij Santé Partners website.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop