Onze kernwaarden

Iedereen is uniek in zijn of haar situatie. Dus onze oplossing ook. We geloven dat mensen het meest gelukkig zijn als ze zich zelfstandig kunnen redden. Niemand is graag afhankelijk van anderen. Vanuit onze deskundigheid en ervaring denken we mee en bieden ondersteuning. We bieden oplossingen die antwoord geven op vragen als: 'Wat is je doel?', 'Wat heb je nodig om dit te bereiken?' en 'Wat heb je nodig om het straks zelf te kunnen?' Mensen hebben de regie door te weten en aan te geven wat belangrijk voor hen is. In onze dienstverlening hanteren we de basisprincipes deskundigheid, het geven en nemen van verantwoordelijkheid en het in gezamenlijkheid ondersteunen.

We doen het samen

Niet de cliënt, maar de mens staat centraal. Samen wordt bepaald wat er nodig is het leven te kunnen leiden zoals men dat voor ogen heeft binnen de mogelijkheden die er zijn. Ook als we de totale oplossing niet in huis hebben, zoeken we altijd de verbinding met naasten, vrijwilligers en andere zorgverleners met als belangrijkste doel een zo gezond en zelfstandig mogelijk leven realiseren. We doen het ook samen als collega’s, we hebben aandacht voor elkaar en werken als een team.

We doen het samen

We zijn deskundig

We hebben jarenlange ervaring en expertise in een breed palet aan diensten. Dat geeft ons de mogelijkheid om bij veel hulpvragen zorg of ondersteuning te bieden, in elke fase van het leven. Van het gezond en blij opgroeien met behulp van onze jeugdgezondheidszorg tot specialistische thuiszorg om zelfstandig te kunnen blijven wonen. Maar ook wanneer dat niet meer mogelijk is, bieden we een prettige woonomgeving in een van onze woonvormen.

We zijn deskundig

We geven en nemen verantwoordelijkheid

Zelfstandigheid en het behoud van regie vinden wij heel belangrijk en waardevol. We nemen dan ook niet alles over of uit handen, maar geloven sterk in gedeelde verantwoordelijkheid. We maken mensen bewust van wat zij zelf kunnen doen en hebben daar verwachtingen in/rekenen op hen. Aanvullend daarop nemen we de verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat we tot een totaal van passende zorg en ondersteuning komen.

We geven en nemen verantwoordelijkheid
contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop