Ons netwerk

Santé Partners is een radar in een lokaal netwerk dat bestaat uit cliënten, naasten, vrijwilligers, onze professionals en collega organisaties. Om onze cliënten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, zoeken we daarom altijd verbinding met dit netwerk om zo tot de beste aanpak te komen. Andere organisaties die actief zijn in zorg en welzijn, overheden en ‘ketenpartners’ herkennen in ons een partner die sterk lokaal geworteld is en met realisme de balans zoekt tussen wat nodig en mogelijk is. Een partner bovendien die verbindt en op het gebied van zorg, welzijn en preventie actief de samenwerking zoekt.

We hebben veel in huis en werken samen met anderen

Ons brede palet aan diensten en expertises is onze kracht. In iedere gemeente is wat we in huis hebben net wat verschillend. Maar één ding is zeker: wij verbinden onze verschillende disciplines, wat een geïntegreerde aanpak thuis mogelijk maakt.

We realiseren ons ook dat we niet alles zelf kunnen. En dat willen we ook niet. We zijn een spil in een lokaal netwerk dat bestaat uit cliënten, naasten, vrijwilligers, onze professionals en andere organisaties. Om onze cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen leggen we de verbindingen en werken we samen om zo tot de beste aanpak te komen, binnen onze organisatie én over de grenzen van onze organisatie heen.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop