Ervaringen en waarderingen

Wij horen graag van onze cliënten wat ze van onze zorg- en dienstverlening vinden tijdens onze vaste evaluatiemomenten. Cliënten helpen ons zo om onze zorg en dienstverlening te verbeteren.

Cliënttevredenheid en Zorgkaart Nederland

We nodigen onze cliënten jaarlijks uit om deel te nemen aan één van de tevredenheidsonderzoeken die we doen. Ook via Zorgkaart Nederland, de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidzorg, kunnen cliënten ons waarderen. We behandelen reacties van cliënten zorgvuldig en reageren altijd ongeacht de aard van het bericht. Indien een cliënt een actie verlangt, zetten we deze uit en monitoren de gang van zaken. Cliënten helpen ons zo om onze zorg en ondersteuning verder te verbeteren. Met de waardering op Zorgkaart Nederland helpt een cliënt van ons ook anderen in hun keuze voor een geschikte zorgaanbieder.

Met de resultaten en conclusies uit de cliënttevredenheidsonderzoeken, Zorgkaart Nederland en evaluaties in de zorg gaan we daarna aan de slag om zo onze zorg- en dienstverlening te verbeteren.

Cliënttevredenheid en Zorgkaart Nederland

Denk mee in ons cliëntpanel

Een paar keer per jaar vraagt Santé Partners via een digitaal cliëntpanel naar de ervaringen van cliënten en mantelzorgers met onze dienstverlening. Zij denken mee, geven advies of uiten hun mening en wensen over een specifieke dienst of onderwerp.

Heb je als cliënt of mantelzorger ook interesse om deel te nemen? Meld je dan aan. Jouw input is van harte welkom!

Denk mee in ons cliëntpanel
contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop