Samenwerking Santé Partners met de Ambulancezorg Gelderland-Zuid

Ambulancezorg Gelderland-Zuid kan nu een beroep doen op het acute verpleegkundige nachtzorgteam van Santé Partners dat actief is in het Gelders Rivierenland en de Bommelerwaard. Zo vergroten we de beschikbaarheid van zorg in de nacht. Samen bieden we nu regionaal de acute verpleegkundige nachtzorg voor alle thuiswonende cliënten.

Santé Partners is gestart met een acuut verpleegkundig nachtzorgteam in Gelders Rivierenland en de Bommelerwaard. Dit team kan ’s nachts door de meldkamer Ambulancezorg worden ingezet bij een acute, incidentele zorgvraag die absoluut niet kan wachten tot de volgende dag. De meldkamer maakt vervolgens de afweging of een bezoek van een ambulance noodzakelijk is, of dat het acute verpleegkundige nachtzorgteam van Santé Partners de zorgvraag kan oppakken. Denk daarbij aan hulp na valincidenten of katheterproblemen. 

Bij een ernstig incident in de nacht kan en moet door inwoners van de regio gewoon nog 112 worden gebeld.

Met deze werkwijze wordt de beschikbaarheid van zorg vergroot in de nacht, door zowel de inzet van het ambulanceteam als het acute verpleegkundig nachtzorgteam. De samenwerking zorgt ervoor dat de juiste zorgverlener wordt ingeschakeld. 

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop