Nooit meer bellen voor hulpmiddelen & vermindering administratielast in de wijkverpleging

Snel en eenvoudig (zorg)hulpmiddelen online via Duxxie bestellen voor cliënten in de thuissituatie. Door de samenwerking met Duxxie is dat vanaf nu mogelijk voor alle medewerkers van de wijkverpleging van Santé Partners.

Jef Mol, bestuurder Santé Partners: “ De samenwerking  met Duxxie gaat de wijkverpleging veel tijd besparen in het bestellen van hulpmiddelen  voor cliënten. Nu is het vaak zo dat de wijkverpleging de leveranciers belt. Daarbij wordt elke leverancier apart benaderd bij een bestelling. Dit proces vraagt veel tijd. Met Duxxie kan dit in één keer digitaal via een heel eenvoudige app of de website. Dus één bestelproces, zonder wachttijden en de bestellingen worden vervolgens afzonderlijk naar iedere leverancier doorgezet.

Daarnaast is de koppeling met ons cliëntsysteem van groot belang: de cliëntgegevens komen automatisch over vanuit het zorgdossier en elke bestelling wordt direct geregistreerd in het zorgdossier. Hierdoor is het voor de client en de collega’s direct inzichtelijk welke bestellingen op welk moment gedaan zijn.  Digitalisering is geen doel op zich, maar wordt in dit proces wel gezien als een belangrijk hulpmiddel. Santé Partners zet Duxxie in om het aanbieden van hulpmiddelen te borgen en efficiënter te kunnen werken via de digitale route.’

Paskal van Lomm, initiatiefnemer Duxxie: “Vanuit onze digitale expertise helpen we Santé Partners om te voldoen aan hun doelstellingen. Ook draagt het gebruik van Duxxie bij aan het verminderen van de administratielast van medewerkers in de wijkverpleging. Er zijn ruim 50 leveranciers van thuishulpmiddelen aangesloten in de Duxxie-app. De professionals en cliënten hebben zo ruime keuze voor de best passende oplossing in een specifieke situatie.''

Santé Partners en Duxxie zijn trots op de invoering van deze nieuwe tijdbesparende oplossing voor de wijkverpleging. Het verhogen van de zelfredzaamheid van de cliënt en de vermindering van de administratielast van de zorgprofessional gaan zo mooi hand in hand.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop