Raad van Toezicht benoemt nieuwe bestuurder Santé Partners

Per 1 maart 2024 start Rogier van Dijk als nieuwe bestuurder bij Santé Partners. Hij vormt samen met voorzitter Anne-Marie Laeven de Raad van Bestuur van Santé Partners.

Anne-Marie en de Raad van Toezicht zijn verheugd met de benoeming van Rogier. Guus van Montfort (voorzitter Raad van Toezicht): “ Wij hebben er als Raad van toezicht het volste vertrouwen in dat Santé Partners met Rogier van Dijk opnieuw een goed en effectief bestuursteam krijgt.

Anne-Marie vult aan: “Ik zie er naar uit om samen met Rogier en al onze collega’s in de organisatie en in onze regio’s, de volgende stappen te zetten in de zorgtransformatie. Zijn brede achtergrond in de zorg gaat daarbij zeker van meerwaarde zijn”.

Rogier van Dijk is van origine IC-verpleegkundige. Hierna bekleedde hij diverse managementsfuncties. De afgelopen jaren werkte hij als districtsdirecteur Utrecht stad bij Careyn, een grote zorgorganisatie in de regio Utrecht en Zuid-Holland. Deze organisatie zet zich in voor zorg en welzijn van vooral kwetsbare ouderen.

Rogier: “De zorg in al zijn facetten staat voor grote uitdagingen. Binnen Santé Partners staat een strategische koers die vertrouwen geeft om deze uitdagingen aan te gaan. Ik kijk uit naar de samenwerking met mijn collega Anne-Marie Laeven en alle andere collega’s bij Santé Partners. Samen met hen en alle partners in de regio’s wil ik graag mede vormgeven aan de transformatie die nodig is om de zorg toekomstbestendig te houden.”

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop