Meer inzet EHealth Thuis

Om in de toekomst goede zorg te kunnen blijven bieden, moeten we onze zorg slimmer en efficiënter organiseren en het werk makkelijker maken. EHealth Thuis is eén van de manieren waarop we dit doen. Samen met de cliënt zetten we steeds meer slimme middelen in die bijdragen aan gezondheid en zelfstandigheid en het mogelijk maakt om langer thuis te wonen. Hierdoor wordt niet alleen de professional maar ook de mantelzorger ondersteund in zijn werkzaamheden.

Zo lang mogelijk veilig thuis

Professionals hebben de keuze uit een groot assortiment aan middelen, van leeftijlmonitoring tot fitbit. Denk bijvoorbeeld aan een slimme weegschaal die, zodra de cliënt er gebruik van maakt, de data meteen in het cliëntdossier zet of een GPS tracker voor mensen met dementie. Dit is maar een kleine opsomming van de mogelijkheden. Het doel is om de cliënt zo lang mogelijk, op een veilige manier, zelfstandig in zijn of haar eigen huis te laten wonen. 

EHealth Thuis bij Santé Partners

Inmiddels zijn de eerste wijkteams van Santé Partners gestart met de inzet van EHealth middelen. Ieder wijkteam begint met een inspiratiesessie voor het hele team samen met de casemanager dementie vanuit Santé Partners. Een belangrijk gezamenlijk uitgangspunt.

Met welke EHealth-oplossingen gaan we werken? 

Santé Partners heeft recent een samenwerkingsafspraak afgesloten met MobileCare. Zij bieden verschillende EHealth-oplossingen voor een cliënt kunnen lenen. Zowel zorgtechnologie als consumententechnologie, als het maar bijdraagt aan de gezondheid en zelfstandigheid van de cliënt en het de mantelzorger en professional ondersteund in de geboden zorg.

Afbeelding
contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop