Suus (68): ‘Dankzij het TTV-team had ik minder het gevoel dat ik ziek was’

“Dit voorjaar ging het mis met mij: een bobbel in mijn lies. Het bleek kanker te zijn met uitzaaiingen. Ik kreeg chemo en bestralingen en moest daarvoor regelmatig naar het ziekenhuis. Een zware periode. Natuurlijk ben ik heel blij met alle zorg die ik kreeg. Het personeel was ook fantastisch. Maar die klinische omgeving vond ik erg confronterend. Ik was altijd heel blij als we weer thuis waren.” 

Thuiszorg én TTV

“Mijn man Arnold en ik hebben direct gezegd: we doen wat nodig is en gaan ervoor! Hij ging mee naar elke afspraak in het ziekenhuis en wachtte op de gang tot ik klaar was. Hij wilde ook bijdragen aan mijn herstel. De chemokuur was een aanslag op mijn ingewanden, daarom kreeg ik een tijdje sondevoeding en bloed-
voeding via een PICC-lijn (centraal infuus, red.). We kregen thuiszorg en het TTV-team werd ingeschakeld voor het ’s avonds aan- en ’s morgens afkoppelen van de bloedvoeding. Ze leerden ook Arnold de kneepjes van het vak. Zo kon hij kleine problemen zelf oplossen. Daardoor sliep hij weer beter. Mooi teamwork. En dat allemaal in mijn eigen fijne huis!”

Goed nieuws

“Ons huis staat centraal in ons leven.  Daarom was ik extra blij met het TTV-team van Santé Partners. Wat een fijne mensen. Ik had minder het gevoel dat ik ziek was. In augustus kregen we onverwacht ongelooflijk goed nieuws. Op wonderlijk wijze is de kanker helemaal verdwenen! Ik ben er nog niet, houd ook nog even sondevoeding om mijn maag en darm te activeren. Maar we zijn het TTV-team en de thuiszorg ongelooflijk dankbaar. Een optimale samenwerking!” 

afbeelding Quote

Suus: "We zeggen wel eens: weggaan is goed, thuiskomen is beter."

Ziekenhuiszorg in thuissituatie

Complexe, medische ziekenhuiszorg kan tegenwoordig steeds vaker thuis plaatsvinden! Het team van Technisch Thuiszorg Verpleegkundigen (TTV) van Santé Partners biedt die zorg. Denk aan antibiotica per infuus, parenterale voeding of chemotherapie. Het aankoppelen van de chemokuur gebeurt altijd in het ziekenhuis, maar daarna mag je naar huis. Het TTV-team komt bij jou thuis om af te koppelen. Medisch gezien absoluut veilig en het zorgt voor meer ontspanning bij de patiënt.

Dankzij een steeds betere samenwerking tussen onze wijkzorgteams en het TTV-team is er steeds meer ziekenhuiszorg thuis mogelijk. Kan het TTV team iets voor je betekenen?

Kijk hier voor meer informatie of vraag het onze Klantenservice op 0900 - 8433.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop