Verpleegtechnische zorg

Veel verpleegtechnische zorg kan thuis plaatsvinden, bijvoorbeeld medicatie toediening via een infuus. Op die manier hoef je minder vaak naar het ziekenhuis of is een eerder ontslag uit het ziekenhuis mogelijk.

Onze werkwijze

De technische thuiszorg verpleegkundigen (TTV) richten zich speciaal op de technisch en/of medische hoogwaardige zorg.

Veel voorkomende complexe zorgvragen zijn:

  • Intraveneuze behandelingen (antibiotica/diuretica).
  • Verzorgen/aanprikken centraal veneuze katheters.
  • Afkoppelen chemo behandelingen.
  • Intrathecale pijnstilling en peritoneale dialyse.

We werken hiervoor nauw samen met verschillende ziekenhuizen, specialisten en huisartsen.

Daarnaast bieden wij zorg aan cliënten in de laatste levensfase die medicatie via een pomp behoeven. Hierbij werken we ook samen met huisartsen en wijkteams en zijn we vraagbaak door de ervaring die we hebben opgebouwd.

 

Hoe verloopt het aanmelden?

Stap 1

Meld je aan

Neem contact met ons op via 0900 – 84 33 of het contactformulier. Jouw situatie en vraag staat centraal en we gaan vertrouwelijk met je informatie om. Wij helpen eventueel met jouw indicatie/verwijzing.

Stap 2

Intake professional

We kijken met welke professional we jou in jouw woonplaats in contact kunnen brengen. De professional doet een eerste intake.

Stap 3

Opstellen Plan

De professional stelt met jou een plan op. Dit kan op locatie of thuis. We kijken hierbij naar wat je zelf kunt, hoe je omgeving kan helpen en wat wij gaan doen.

Stap 4

We starten het zorg- of hulptraject

Dit is over het algemeen kort en soms lang(er). Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. We bespreken regelmatig de zorg of hulp met jou.

Ervaringsverhalen

Suus (68): ‘Dankzij het TTV-team had ik minder het gevoel dat ik ziek was’

Suus (68): ‘Dankzij het TTV-team had ik minder het gevoel dat ik ziek was’

“Dit voorjaar ging het mis met mij: een bobbel in mijn lies. Het bleek kanker te zijn met uitzaaiingen. Ik kreeg chemo en bestralingen en moest daarvoor regelmatig naar het ziekenhuis. Een zware periode. Natuurlijk ben ik heel blij met alle zorg die ik kreeg. Het personeel was ook fantastisch. Maar die klinische omgeving vond ik erg confronterend. Ik was altijd heel blij als we weer thuis waren.” 

Gerelateerde Diensten

Wijkverpleging

Wijkverpleging

Soms heb je tijdelijk zorg nodig, zoals na ontslag uit het ziekenhuis. Of ben je vanwege een ziekte of beperking langdurig afhankelijk van zorg vanwege bijvoorbeeld diabetes, astma/COPD, kanker, hartproblemen, beroerte (CVA) of een andere handicap. Ook als je ouder bent of ongeneeslijk ziek, wil je zo veel mogelijk kwaliteit van leven blijven ervaren. Iedereen woont het liefst thuis. Daar helpen we bij.

Gespecialiseerde verpleging

Gespecialiseerde verpleging

Als je chronisch of ernstig ziek bent, verandert er veel. We begrijpen dat je ondanks je ziekte een zo normaal en zelfstandig mogelijk leven wil blijven leiden in je vertrouwde thuissituatie. De gespecialiseerde verpleegkundigen van Santé Partners bieden thuis de zorg die je nodig hebt. Je kunt hierdoor bijvoorbeeld eerder naar huis vanuit het ziekenhuis.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop