Over Ledenservice

De Santé Partners ledenservice biedt een aantrekkelijk assortiment aan diensten van diverse enthousiaste partners. Geselecteerd voor jou, om het leven gemakkelijker te maken. Om uit te besteden wat je zelf niet (meer) kunt of waar je geen tijd voor hebt.

Word nu lid

Meld je nu aan als lid van de Santé Partners ledenvereniging en profiteer van de vele voordelen. 

  • 13 weken gratis loophulpmiddel.
  • Korting op zorgverzekering(en).
  • Korting op een groot aanbod aan diensten van onze partners, bijvoorbeeld maaltijdservice aan huis, klushulp, kapper aan huis, rijbewijskeuring.
  • 3 keer per jaar ontvangst van het magazine Santé Thuis.
  • Kosten snel terugverdiend.

Je wordt al lid van de Santé Partners ledenservice vanaf €24,99 per kalenderjaar. Hiermee profiteer je, samen met je huisgenoten, van aantrekkelijke voordelen. 

Ons magazine Santé Thuis

Als lid ontvang je automatisch drie keer per jaar het magazine Santé Thuis op je deurmat. Bekijk hier de laatste vier nummers.

Santé Thuis voorjaar 2022

Santé Thuis najaar 2022

Santé Thuis winter 2023

Sante Thuis Voorjaar 2023

 

 

Ons magazine Santé Thuis

Over Santé Partners

Santé Partners is een zorgorganisatie in de regio Arnhem en Utrecht en omgeving, Bommelerwaard, Gelderse Vallei en Rivierenland, ontstaan uit een fusie van STMR en Vitras.

We doen er bij Santé Partners alles aan om hen zó te ondersteunen dat zij in hun eigen omgeving een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Onze focus ligt op het bieden van zorg en ondersteuning bij mensen thuis, in elke fase van het leven. We ondersteunen gezinnen bij de opvoeding en ontwikkeling van hun kind en als het tegenzit in het leven. We verplegen en behandelen mensen thuis bij een chronische ziekte of na een operatie of ongeval en zorgen ervoor dat mensen bij wie de dagelijkse dingen niet meer goed lukken, langer zelfstandig kunnen blijven wonen.

 

 

Over Santé Partners
Afbeelding
contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop