Vernieuwde Vegro zorgwinkel Tiel

Woensdag 29 juni heropende Vegro - in samenwerking met Santé Partners - de zorgwinkel aan de Hertog Reinaldlaan 2-4 in Tiel. Anne-Marie Laeven (bestuurder Santé Partners) mocht het lintje doorknippen. "Mooi dat we onze dienstverlening in een nieuw jasje mogen aanbieden. Vanuit Santé Partners doen we er alles aan om mensen zó te ondersteunen dat zij in hun eigen omgeving een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Eigen regie van cliënt en familie staat voorop. Door de expertise van Vegro in hulpmiddelen en de professionele zorg en ondersteuning van ons bieden we inwoners van Tiel wat ze nodig hebben."

Persoonlijke aandacht en deskundig advies

Na een verbouwing van de winkel staat het enthousiaste team weer voor je klaar om je te helpen met je zorgvraag. Je krijgt persoonlijke aandacht en deskundig advies. Het nieuwe, unieke Vegro winkelconcept ontzorgt mensen bij het verkrijgen van het juiste hulpmiddel. Vegro heeft een breed assortiment. Variërend van producten die helpen bij het langer zelfstandig thuis wonen en het vergroten van de mobiliteit, maar bijvoorbeeld ook tijdens de zwangerschap is Vegro er voor jou. In de vernieuwde Vegro zorgwinkel in Tiel staat de beleving centraal.

Kom langs in onze vernieuwde zorgwinkel in Tiel! Onze medewerkers heten jou graag welkom en geven passend advies. Tijdens de openingsmaand in juli profiteer je van hoge kortingen op geselecteerde artikelen, 15% korting op het gehele assortiment en kun je een gratis goodiebag ophalen. Dat wil je niet missen!

Adres en openingstijden                                            Telefoonnummer
Hertog Reinaldlaan 2-4  Tiel                                          088-1941445

Maandag t/m vrijdag: 09.00-17.30 uur
Zaterdag: 10.00-16.00 uur

Tot snel!

Team Vegrozorgwinkel Tiel in samenwerking met Santé Partners

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop