Tuinhulp

Kost het onderhouden van jouw tuin te veel tijd of energie? Onze partner UWassistent regelt voor jou een betrouwbare en ervaren tuinhulp. Hij of zij kan je helpen met eenvoudige werkzaamheden in de tuin.

Meer informatie

De tuinhulp helpt bij verschillende soorten klussen, zoals:

  • Onkruid wieden en schoffelen.
  • Grasmaaien.
  • Beplanten.
  • Planten water geven.
  • Heg snoeien.

Ledenvoordeel

Als lid van de Santé Partners ledenservice betaal je geen eenmalige service kosten. Voor een gescreende klushulp betaal je € 25 per uur.

Aanmelden

Na aanmelding neemt de lokale contactpersoon van UWassistent graag contact met je op om jouw wensen te bespreken. Je kunt dan heel precies aangeven voor welke klussen je een klushulp nodig hebt. Zij gaan vervolgens voor jou op zoek naar de geschikte klushulp bij je in de buurt. Als er alleen dienstverleners beschikbaar zijn die verder weg wonen betaal je een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer, met een maximum van € 10,- per keer.

De minimale afname is twee uur per keer. Ben je op zoek naar een klushulp voor kleine klusjes? Spaar deze klusjes op, zodat er minimaal twee uur gewerkt kan worden.

Wil je gebruik maken van een tuinhulp via UWassistent? Vul dan je gegevens in op het aanmeldformulier.

Onze partner

Bij onze partner UWassistent kun je terecht voor een gescreende huishoudelijke hulp, tuinhulp of klushulp. De persoonlijke contactpersoon van UWassistent bespreekt graag je behoeften en wensen. Aan de hand daarvan gaat hij of zij op zoek naar een geschikte dienstverlener die je wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of eenmalig komt helpen.

Uwassistent LOGO CMYK JPG 01

Gerelateerde Diensten

Klushulp

Ben jij op zoek naar een klushulp die je kan helpen bij de kleine klusjes in en om het huis? Onze partner UWassistent regelt een betrouwbare klushulp voor jou. Iemand die kan helpen met verschillende soorten klussen.

Huishoudelijke hulp

Heb jij moeite om het huishouden zelf bij te houden en kun je wel wat hulp gebruiken? Onze partner UWassistent regelt een betrouwbare huishoudelijke hulp voor je. Deze zorgt ervoor dat je huis schoon is en dat je hulp krijgt in de huishouding.

Aanvullende mantelzorg

Een beetje gezelschap en ondersteuning aan huis: het maakt vaak een wereld van verschil, ook voor je mantelzorger(s). Met aanvullende mantelzorg door onze partner Saar aan Huis is het zo geregeld!

Installatie rookmelder

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om in iedere woning in Nederland rookmelders op te hangen. Deze verplichting bestaat al langer voor nieuwbouwhuizen, maar de regelgeving gaat ook voor bestaande woningen gelden. Wel zo veilig.

Professionele alarmering thuis

Je woont zelfstandig thuis, maar je bent op zoek naar meer veiligheid. Professionele alarmering maakt het mogelijk om met een gerust gevoel thuis te wonen. In geval van nood kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week, eenvoudig professionele zorg van Santé Partners oproepen. Een fijn en geruststellend gevoel voor jou en jouw naasten.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop