Huishoudelijke hulp

Heb jij moeite om het huishouden zelf bij te houden en kun je wel wat hulp gebruiken? Onze partner UWassistent regelt een betrouwbare huishoudelijke hulp voor je. Deze zorgt ervoor dat je huis schoon is en dat je hulp krijgt in de huishouding.

Meer informatie

De hulp kan variëren van stoffen, dweilen en stofzuigen, tot de ramen lappen, strijken en nog veel meer. Samen met jou zullen er passende huishoudelijke klusjes opgesteld worden.

Het is een particuliere dienst, dus je hebt geen indicatie van de gemeente nodig. Afhankelijk van jouw polis kan het zijn dat je zorgverzekeraar (een deel van) de diensten vergoedt. Informeer bij je zorgverzekeraar of je in aanmerking komt voor een vergoeding. Als je in bezit bent van een indicatie voor een Persoons Geboden Budget (PGB) dan kun je de huishoudelijke hulp daaruit betalen. UWassistent kan jou hierover adviseren.

Waar?

Let op: deze dienst bieden we niet aan in Zeist. Kijk hier voor ons aanbod huishoudelijke hulp in Zeist.

Ledenvoordeel

Als lid van de Santé Partners ledenservice betaal je geen eenmalige servicekosten. Voor een gescreende huishoudelijke hulp betaal je € 18,50 per uur.

Aanmelden

Wil je gebruik maken van een particuliere huishoudelijke hulp via UWassistent? Klik dan op de onderstaand knop.

Onze partner

Bij onze partner UWassistent kun je o.a. terecht voor een gescreende huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp. De persoonlijke contactpersoon van UWassistent bespreekt graag je behoeften en wensen. Aan de hand daarvan gaat hij of zij op zoek naar een geschikte dienstverlener die je wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of eenmalig komt helpen.

Uwassistent LOGO CMYK JPG 01

Gerelateerde Diensten

Klushulp

Ben jij op zoek naar een klushulp die je kan helpen bij de kleine klusjes in en om het huis? Onze partner UWassistent regelt een betrouwbare klushulp voor jou. Iemand die kan helpen met verschillende soorten klussen.

Tuinhulp

Kost het onderhouden van jouw tuin te veel tijd of energie? Onze partner UWassistent regelt voor jou een betrouwbare en ervaren tuinhulp. Hij of zij kan je helpen met eenvoudige werkzaamheden in de tuin.

Aanvullende mantelzorg

Een beetje gezelschap en ondersteuning aan huis: het maakt vaak een wereld van verschil, ook voor je mantelzorger(s). Met aanvullende mantelzorg door onze partner Saar aan Huis is het zo geregeld!

Kapper aan huis

Wil je graag een kappersbehandeling maar ben je niet mobiel? Of wil je gewoon liever een behandeling thuis in jouw vertrouwde omgeving? Dan is onze kapper aan huis iets voor jou.

Hulpmiddelen

Soms heb je hulpmiddelen nodig, voor een ongeval, ziekte, om zelfstandig te kunnen blijven wonen of bij jouw kraambed. Onze partners Medipoint en Vegro hebben een breed aanbod van zorg- en welzijnsproducten, die je zowel kunt lenen, huren als kopen.

Professionele alarmering thuis

Je woont zelfstandig thuis, maar je bent op zoek naar meer veiligheid. Professionele alarmering maakt het mogelijk om met een gerust gevoel thuis te wonen. In geval van nood kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week, eenvoudig professionele zorg van Santé Partners oproepen. Een fijn en geruststellend gevoel voor jou en jouw naasten.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop