Ziektekosten verzekering

Met het Santé Partners Zorgverzekering Collectief profiteer je van aantrekkelijke kortingen op de polissen van ZilverenKruis, Menzis en VGZ (uitgezonderd VGZ alles-in-1 pakketten).

Het Sante Partners zorgverzekeringscollectief

U bent lid van Sante Partners. Wist u dat wij exclusief voor onze leden een Zorgverzekering Collectief aanbieden? Dit is een groot collectief met een aantrekkelijke korting en extra dekking.

Bekijk hier de digitale brochure “Het Sante Partners Zorgverzekeringcollectief” met de informatie voor alle leden. Hierin geven we een korte toelichting over het veranderende zorglandschap en de richtlijnen vanuit het Ministerie.

Uw zorgverzekering
Het zorgverzekering collectief kent vele voordelen, o.a.: de korting op de premie van de aanvullende verzekering, een artroselifestyle helpdesk, een zorgprofessional zoekhulp, de zorgadvieslijn, een online zorgvergelijker en extra dekkingen bij Zilveren Kruis en VGZ ( o.a. hulpmiddelen, lidmaatschapsvergoeding via VGZ en mantelzorgvergoeding).

Hoe kunt u zich aanmelden? Bent u momenteel verzekerd bij Zilveren Kruis, VGZ of Menzis? Dan is overstappen niet nodig. Een eenvoudige aanmelding is voldoende en dit kan telefonisch: 085-041 00 23. Bent u elders verzekerd? Dan kunt u makkelijk overstappen. Via de website kunt u de collectieve pakketten eenvoudig vergelijken.

Voor meer informatie en aanmelden: bel met 035 – 8200 207.

 

Onze partner

New Wave is kenmerkend aan haar innovatie, ervaring en transparantie. Na ruim twintig jaar actief te zijn in de markt is er veel specialistische kennis vergaard over het vakgebied. Zij helpen je graag op een voordelige manier met een collectieve zorgverzekering.

Onze partner

Gerelateerde Diensten

(Levens )testament

Maak je jezelf zorgen wie jou ondersteunt als jouw zelfstandigheid niet meer vanzelfsprekend is? Of wie er na jouw overlijden voor zorgt dat je nalatenschap volgens jouw wensen wordt afgewikkeld? Neem dan eens contact op met onze partner HEREDITAS.

Ziektekosten verzekering

Met het Santé Partners Zorgverzekering Collectief profiteer je van aantrekkelijke kortingen op de polissen van ZilverenKruis, Menzis en VGZ (uitgezonderd VGZ alles-in-1 pakketten).

Rijbewijskeuring

Iedereen vanaf 75 jaar moet bij het verlengen van het rijbewijs een keuring ondergaan. Dat is bij wet vastgelegd. Maar ook tussendoor of eerder kan er aanleiding zijn om te kijken of je nog goed meekomt in het moderne verkeer. Onze partner Rijbewijskeuringsarts.nl voert deze keuring zorgvuldig en deskundig voor je uit.

Belastingadviseur aan huis

De belastingaangifte is voor veel mensen een jaarlijkse zorg. Voorkom dat je jezelf tekort doet en geld laat liggen of fouten maakt bij de belastingaangifte. Denk bijvoorbeeld aan de verdeling van de diverse aftrekposten tussen fiscaal partners.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop