Ziektekosten verzekering

Met het Santé Partners Zorgverzekering Collectief profiteer je van aantrekkelijke kortingen op de polissen van ZilverenKruis, Menzis en VGZ (uitgezonderd VGZ alles-in-1 pakketten).

Meer informatie

Meld je aan voor het Santé Partners Zorgverzekering Collectief en profiteer direct van een aantrekkelijke korting. De korting kan oplopen tot € 300,- per gezin per jaar. Je kunt hier ook gebruik van maken als je al bij één van deze zorgverzekeringen aangesloten bent.

Als je niet verzekerd bij één van de aangesloten verzekeraars binnen het collectief, dan kun je uiteraard ook overstappen. We hebben een speciale online vergelijker om de premies en dekkingen naast elkaar te zetten.

Voor meer informatie en aanmelden: www.santepartners-collectief.nl/  of bel met 035 – 8200 207.

 

Onze partner

New Wave is kenmerkend aan haar innovatie, ervaring en transparantie. Na ruim twintig jaar actief te zijn in de markt is er veel specialistische kennis vergaard over het vakgebied. Zij helpen je graag op een voordelige manier met een collectieve zorgverzekering.

Newwave

Gerelateerde Diensten

(Levens )testament

Maak je jezelf zorgen wie jou ondersteunt als jouw zelfstandigheid niet meer vanzelfsprekend is? Of wie er na jouw overlijden voor zorgt dat je nalatenschap volgens jouw wensen wordt afgewikkeld? Neem dan eens contact op met onze partner HEREDITAS.

Ziektekosten verzekering

Met het Santé Partners Zorgverzekering Collectief profiteer je van aantrekkelijke kortingen op de polissen van ZilverenKruis, Menzis en VGZ (uitgezonderd VGZ alles-in-1 pakketten).

Installatie rookmelder

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om in iedere woning in Nederland rookmelders op te hangen. Deze verplichting bestaat al langer voor nieuwbouwhuizen, maar de regelgeving gaat ook voor bestaande woningen gelden. Wel zo veilig.

Rijbewijskeuring

Iedereen vanaf 75 jaar moet bij het verlengen van het rijbewijs een keuring ondergaan. Dat is bij wet vastgelegd. Maar ook tussendoor of eerder kan er aanleiding zijn om te kijken of je nog goed meekomt in het moderne verkeer. Onze partner Rijbewijskeuringsarts.nl voert deze keuring zorgvuldig en deskundig voor je uit.

Belastingadviseur aan huis

De belastingaangifte is voor veel mensen een jaarlijkse zorg. Voorkom dat je jezelf tekort doet en geld laat liggen of fouten maakt bij de belastingaangifte. Denk bijvoorbeeld aan de verdeling van de diverse aftrekposten tussen fiscaal partners.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop