Professionele alarmering thuis

Je woont zelfstandig thuis, maar je bent op zoek naar meer veiligheid. Professionele alarmering maakt het mogelijk om met een gerust gevoel thuis te wonen. In geval van nood kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week, eenvoudig professionele zorg van Santé Partners oproepen. Een fijn en geruststellend gevoel voor jou en jouw naasten.

Meer informatie

Ontvang je al zorg van Santé Partners? Dan kan je vaak* kiezen voor professionele alarmopvolging. Bij een alarmoproep komt een zorgmedewerker van Santé Partners langs. Deze zorg wordt dan gedeclareerd bij de zorgverzekeraar.

* Professionele alarmopvolging wordt in overleg met het team  aangeboden/ aangenomen

Voor professionele alarmering werkt Santé Partners samen met FocusCura. Je draagt een hals- of polszender met alarmknop waarmee je vanuit je woning op ieder moment een alarmoproep kunt doen. Je krijgt dan contact met een medewerker van de zorgcentrale die je vraagt wat er aan de hand is en hulp inschakelt.

Je kan ook kiezen voor sociale alarmering van FocusCura. In dit geval komt bij een alarmoproep geen zorgmedewerker langs, maar een van je zelf gekozen contactpersonen.

Meer informatie

Vergoeding

Bij een medische indicatie en bij sommige aanvullende verzekeringen, kun je een vergoeding krijgen voor personenalarmering bij je zorgverzekeraar. Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor vergoeding? Kijk dan op de vergoedingenpagina van FocusCura wat de mogelijkheden zijn.
Ben je verzekerd bij een van de label van Achmea (o.a. Zilverenkruis, Interpolis, FBTO) gebruik dan het aanmeldformulier om bij FocusCura de alarmering aan te vragen.

In alle overige gevallen kan je je hier aanmelden. Je komt dan bij het aanmeldingsformulier van FocusCura. Daar staan ook de kosten vermeld.

Meer informatie

Voor meer informatie, zie de algemene voorwaarden voor professionele alarmopvolging.

Onze partner

FocusCura helpt mensen langer zelfstandig te blijven. De regie te houden. Dat doen ze door het ontwikkelen van zorginnovaties. Slimme producten en diensten, waarmee iedereen de zorg kan blijven krijgen die hij of zij nodig heeft.

Logo Focuscura

Gerelateerde Diensten

Sociale alarmering onderweg

Vind je het een fijn idee dat je altijd en overal hulp kan inschakelen als er iets met je gebeurt, ook buitenshuis? Met de sociale alarmering onderweg van onze partner Zinnovators kun je ook buitenshuis hulp inroepen.

Belastingadviseur aan huis

De belastingaangifte is voor veel mensen een jaarlijkse zorg. Voorkom dat je jezelf tekort doet en geld laat liggen of fouten maakt bij de belastingaangifte. Denk bijvoorbeeld aan de verdeling van de diverse aftrekposten tussen fiscaal partners.

Maaltijd Thuis

Food Connect heeft een nieuwe naam, namelijk Maaltijd Thuis! Wil je niet meer elke dag koken of is dit lastig voor jou? Bij Maaltijd Thuis nemen we het je graag uit handen. Onze koks koken met plezier ambachtelijke, gezonde en smakelijke koelverse en vriesverse maaltijden voor je en houden daarbij rekening met jouw eventuele dieetwensen, zoals zoutarm, glutenvrij en lactosebeperkt.

Huishoudelijke hulp

Heb jij moeite om het huishouden zelf bij te houden en kun je wel wat hulp gebruiken? Onze partner UWassistent regelt een betrouwbare huishoudelijke hulp voor je. Deze zorgt ervoor dat je huis schoon is en dat je hulp krijgt in de huishouding.

Aanvullende mantelzorg

Een beetje gezelschap en ondersteuning aan huis: het maakt vaak een wereld van verschil, ook voor je mantelzorger(s). Met aanvullende mantelzorg door onze partner Saar aan Huis is het zo geregeld!

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop