(Levens )testament

Maak je jezelf zorgen wie jou ondersteunt als jouw zelfstandigheid niet meer vanzelfsprekend is? Of wie er na jouw overlijden voor zorgt dat je nalatenschap volgens jouw wensen wordt afgewikkeld? Neem dan eens contact op met onze partner HEREDITAS.

Meer informatie

Onze partner HEREDITAS ontzorgt senioren, hun geliefden en betrokkenen door hen naar wens met raad en daad ter zijde te staan. Als adviseur, executeur en/of levensexecuteur (=gevolmachtigde):

  • met praktische dienstverlening na een overlijden of bij (jouw) wilsonbekwaamheid.
  • bij het treffen van de juiste voorbereidingen zoals een testament of levenstestament.

De HEREDITAS (levens)executeur komt op afspraak bij je thuis om de mogelijkheden door te nemen en blijft daarna je vaste contactpersoon.

Voor meer informatie kijk op de website van HEREDITAS

 

Kosten en Ledenvoordeel

Als lid van de Santé Partners ledenservice krijg je:

  • € 5,- korting op het normale uurtarief bij hulp met diverse zaken na de uitvaart of bij wilsonbekwaamheid (op basis van offerte)
  • € 40,- korting bij het opstellen van een Nabestaandendossier (een overzicht van al jouw adressen, bezittingen, verplichtingen en wensen). Dit kost normaliter € 298,50,- op basis van drie uur dienstverlening

Andere kosten

  • Een kennismakingsgesprek aan huis kost je € 99,50,-*
  • Een testament of levenstestament kost € 525,- inclusief notaris.

*Krijgt HEREDITAS een rol als (levens)executeur, dan krijg je 99,5 euro korting. Op twee (levens)testamenten krijg je 20% korting en op 4 akten 35% korting.

Het opstellen Nabestaandendossier (een overzicht van uw adressen, bezittingen, verplichtingen en wensen) kost € 298,50,- op basis van drie uur dienstverlening (leden krijgen € 40,- korting)

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie of het maken van een afspraak neemt u rechtstreeks contact op met HEREDITAS: (085) 87 71 889 / info@hereditas.org

Onze partner

HEREDITAS is gespecialiseerd in de voorbereiding en afwikkeling van nalatenschappen en in regelingen voor, en ondersteuning bij, wilsonbekwaamheid.

Logo Hereditas Zonder Tekst

Gerelateerde Diensten

Ziektekosten verzekering

Met het Santé Partners Zorgverzekering Collectief profiteer je van aantrekkelijke kortingen op de polissen van ZilverenKruis, Menzis en VGZ (uitgezonderd VGZ alles-in-1 pakketten).

Professionele alarmering thuis

Je woont zelfstandig thuis, maar je bent op zoek naar meer veiligheid. Professionele alarmering maakt het mogelijk om met een gerust gevoel thuis te wonen. In geval van nood kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week, eenvoudig professionele zorg van Santé Partners oproepen. Een fijn en geruststellend gevoel voor jou en jouw naasten.

Belastingadviseur aan huis

De belastingaangifte is voor veel mensen een jaarlijkse zorg. Voorkom dat je jezelf tekort doet en geld laat liggen of fouten maakt bij de belastingaangifte. Denk bijvoorbeeld aan de verdeling van de diverse aftrekposten tussen fiscaal partners.

Rijbewijskeuring

Iedereen vanaf 75 jaar moet bij het verlengen van het rijbewijs een keuring ondergaan. Dat is bij wet vastgelegd. Maar ook tussendoor of eerder kan er aanleiding zijn om te kijken of je nog goed meekomt in het moderne verkeer. Onze partner Rijbewijskeuringsarts.nl voert deze keuring zorgvuldig en deskundig voor je uit.

Hulpmiddelen

Soms heb je hulpmiddelen nodig, voor een ongeval, ziekte, om zelfstandig te kunnen blijven wonen of bij jouw kraambed. Onze partners Medipoint en Vegro hebben een breed aanbod van zorg- en welzijnsproducten, die je zowel kunt lenen, huren als kopen.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop