Belastingadviseur aan huis

De belastingaangifte is voor veel mensen een jaarlijkse zorg. Voorkom dat je jezelf tekort doet en geld laat liggen of fouten maakt bij de belastingaangifte. Denk bijvoorbeeld aan de verdeling van de diverse aftrekposten tussen fiscaal partners.

Meer informatie

De belastinghulp aan huis zijn permanent op de hoogte van de laatste belastingregels. Daardoor weet je zeker dat je het meest optimale resultaat uit jouw Belastingaangifte haalt.

De belastinghulp aan huis kan je ondersteunen bij:

  • Aangifte inkomstenbelasting.
  • Aanvragen of wijzigen van toeslagen.
  • Overige adviezen en aangiftes.

Ledenvoordeel

Als lid van de Santé Partners Ledenservice betaal je slechts € 80,00 in plaats van de reguliere prijs van € 89,95. Hiervoor komt de consulent bij jou langs en wordt de aangifte van jouw fiscaal partner gratis meegenomen. Ook ontvang je gratis een kopie van de aangifte zoals ingediend.

 

Aanmelden

Wil je gebruik maken van een belasting adviseur aan huis?  Vul dan je gegeven in op het aanmeldformulier.

Onze partner

De belastingadviseur aan huis wordt vertegenwoordigt door de belastingconsulenten van Belastingaangifte Compleet. Dit zijn dé Belastingadviseurs met oog en oor voor de klant. Ideaal voor jou als je op zoek bent naar een professioneel, betaalbaar en klantvriendelijk Belastingadvieskantoor.

BAC (1)

Gerelateerde Diensten

Huishoudelijke hulp

Heb jij moeite om het huishouden zelf bij te houden en kun je wel wat hulp gebruiken? Onze partner UWassistent regelt een betrouwbare huishoudelijke hulp voor je. Deze zorgt ervoor dat je huis schoon is en dat je hulp krijgt in de huishouding.

Kapper aan huis

Wil je graag een kappersbehandeling maar ben je niet mobiel? Of wil je gewoon liever een behandeling thuis in jouw vertrouwde omgeving? Dan is onze kapper aan huis iets voor jou.

Hulpmiddelen

Soms heb je hulpmiddelen nodig, voor een ongeval, ziekte, om zelfstandig te kunnen blijven wonen of bij jouw kraambed. Onze partners Medipoint en Vegro hebben een breed aanbod van zorg- en welzijnsproducten, die je zowel kunt lenen, huren als kopen.

Maaltijd Thuis

Food Connect heeft een nieuwe naam, namelijk Maaltijd Thuis! Wil je niet meer elke dag koken of is dit lastig voor jou? Bij Maaltijd Thuis nemen we het je graag uit handen. Onze koks koken met plezier ambachtelijke, gezonde en smakelijke koelverse en vriesverse maaltijden voor je en houden daarbij rekening met jouw eventuele dieetwensen, zoals zoutarm, glutenvrij en lactosebeperkt.

Professionele alarmering thuis

Je woont zelfstandig thuis, maar je bent op zoek naar meer veiligheid. Professionele alarmering maakt het mogelijk om met een gerust gevoel thuis te wonen. In geval van nood kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week, eenvoudig professionele zorg van Santé Partners oproepen. Een fijn en geruststellend gevoel voor jou en jouw naasten.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop