Aanvullende mantelzorg

Een beetje gezelschap en ondersteuning aan huis: het maakt vaak een wereld van verschil, ook voor je mantelzorger(s). Met aanvullende mantelzorg door onze partner Saar aan Huis is het zo geregeld!

Meer informatie

Saar aan Huis, ook wel aanvullende mantelzorg genoemd, is er voor iedereen die behoefte heeft aan zorg en ondersteuning in en om het huis. In de meest brede zin: het doen van boodschappen, het draaien van een wasje, het voorbereiden van een maaltijd, het houden van gezelschap, een spelletje doen, een wandeling maken of samen de krant lezen.

Ledenvoordeel

Als lid van de Santé Partners ledenservice betaal je een tarief van € 23,75* per uur. Voor de avonden- en weekenduren wordt een toeslag berekend.

*prijswijzigingen voorbehouden

Afhankelijk van je polis kan het zijn dat je zorgverzekeraar (een deel van) de diensten vergoedt. Informeer bij je zorgverzekeraar of je in aanmerking komt voor een vergoeding. Als je in bezit bent van een indicatie voor een Persoons Geboden Budget (PGB) dan kun je aanvullende mantelzorg daaruit betalen. Saar aan Huis kan je hierover adviseren.

Aanmelden

Wil je gebruik maken van aanvullende mantelzorg van Saar aan Huis? Vul dan je gegeven in op het aanmeldformulier.

Onze partner

Dankzij Saar aan Huis kun je langer thuis wonen. Je geeft zelf aan wat je nodig hebt. Op saaraanhuis.nl vindt je meer informatie en alle locaties.

Logo+Slogan Groot JPG

Gerelateerde Diensten

Maaltijd Thuis

Food Connect heeft een nieuwe naam, namelijk Maaltijd Thuis! Wil je niet meer elke dag koken of is dit lastig voor jou? Bij Maaltijd Thuis nemen we het je graag uit handen. Onze koks koken met plezier ambachtelijke, gezonde en smakelijke koelverse en vriesverse maaltijden voor je en houden daarbij rekening met jouw eventuele dieetwensen, zoals zoutarm, glutenvrij en lactosebeperkt.

Huishoudelijke hulp

Heb jij moeite om het huishouden zelf bij te houden en kun je wel wat hulp gebruiken? Onze partner UWassistent regelt een betrouwbare huishoudelijke hulp voor je. Deze zorgt ervoor dat je huis schoon is en dat je hulp krijgt in de huishouding.

Tuinhulp

Kost het onderhouden van jouw tuin te veel tijd of energie? Onze partner UWassistent regelt voor jou een betrouwbare en ervaren tuinhulp. Hij of zij kan je helpen met eenvoudige werkzaamheden in de tuin.

Kapper aan huis

Wil je graag een kappersbehandeling maar ben je niet mobiel? Of wil je gewoon liever een behandeling thuis in jouw vertrouwde omgeving? Dan is onze kapper aan huis iets voor jou.

Pedicure aan huis

Wil je graag een pedicurebehandeling maar ben je niet mobiel? Of wil je gewoon liever een behandeling thuis in jouw vertrouwde omgeving? Dan is onze pedicure aan huis iets voor jou.

Hulpmiddelen

Soms heb je hulpmiddelen nodig, voor een ongeval, ziekte, om zelfstandig te kunnen blijven wonen of bij jouw kraambed. Onze partners Medipoint en Vegro hebben een breed aanbod van zorg- en welzijnsproducten, die je zowel kunt lenen, huren als kopen.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop