Opticien aan huis

Ben jij toe aan een ander brilmontuur? Of heb je het idee dat jouw brillenglazen niet meer de juiste sterkte hebben? De opticien aan huis biedt uitkomst. Zo kun je op je gemak thuis een oogmeting laten doen waarbij zowel de ogen als oogdruk worden gemeten.

Meer informatie

Afhankelijk van het onderzoek kan je aansluitend een nieuw montuur of glazen voor jouw bestaande bril uitkiezen. De collectie bevat een ruime keuze aan monturen van klassiek tot modern in verschillende prijsklassen. De opticien aan huis levert alleen brillen, geen contactlenzen.

Het is belangrijk om eens in de twee jaar je ogen te laten controleren. Wil of kun je zelf de deur niet uit, of blijf je liever thuis in verband met besmettingsgevaar? Dan komen we gewoon bij je thuis. We werken volgens de richtlijnen van het RIVM.

 

Ledenvoordeel

Als lid van Santé Partners Ledenservice ontvang je:

  • 5% korting op monturen en glazen.
  • Gratis oogcontrole, afstellen van de bril, klein advies en kleine reparaties.
  • Geen voorrijkosten.

Afhankelijk van jouw polis kan het zijn dat je zorgverzekeraar (een deel van) je aankopen vergoedt. Informeer bij je zorgverzekeraar of je in aanmerking komt voor een vergoeding.

Aanmelden

Wil je gebruik maken van een opticien aan huis van de Nederlandse Huisopticiens? Vul dan je gegevens in op het aanmeldformulier.

Onze partner

De Nederlandse Huisopticiens is gespecialiseerd in oogzorg aan huis, gewoon thuis bij jou op de bank wanneer het je uitkomt. Ze zijn er voor zowel jong als oud en hebben een gevarieerd assortiment.

Logonieuwestijl NHO

Gerelateerde Diensten

Kapper aan huis

Wil je graag een kappersbehandeling maar ben je niet mobiel? Of wil je gewoon liever een behandeling thuis in jouw vertrouwde omgeving? Dan is onze kapper aan huis iets voor jou.

Hulpmiddelen

Soms heb je hulpmiddelen nodig, voor een ongeval, ziekte, om zelfstandig te kunnen blijven wonen of bij jouw kraambed. Onze partners Medipoint en Vegro hebben een breed aanbod van zorg- en welzijnsproducten, die je zowel kunt lenen, huren als kopen.

Maaltijdservice aan huis

Wil jij vers, gevarieerd en lekker eten zonder steeds zelf te hoeven koken? Dan is de maaltijdservice van onze partner Food Connect misschien een uitkomst voor je. Er wordt veel aandacht besteed aan de (dieet) maaltijden: ze koken met verse ingrediënten en bezorgen dit persoonlijk bij je thuis. Want lekker en gezond eten, dat maakt jouw dag een stuk leuker!

Pedicure aan huis

Wil je graag een pedicurebehandeling maar ben je niet mobiel? Of wil je gewoon liever een behandeling thuis in jouw vertrouwde omgeving? Dan is onze pedicure aan huis iets voor jou.

Professionele alarmering thuis

Je woont zelfstandig thuis, maar je bent op zoek naar meer veiligheid. Professionele alarmering maakt het mogelijk om met een gerust gevoel thuis te wonen. In geval van nood kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week, eenvoudig professionele zorg van Santé Partners oproepen. Een fijn en geruststellend gevoel voor jou en jouw naasten.

Belastingadviseur aan huis

De belastingaangifte is voor veel mensen een jaarlijkse zorg. Voorkom dat je jezelf tekort doet en geld laat liggen of fouten maakt bij de belastingaangifte. Denk bijvoorbeeld aan de verdeling van de diverse aftrekposten tussen fiscaal partners.

(Levens )testament

Maak je jezelf zorgen wie jou ondersteunt als jouw zelfstandigheid niet meer vanzelfsprekend is? Of wie er na jouw overlijden voor zorgt dat je nalatenschap volgens jouw wensen wordt afgewikkeld? Neem dan eens contact op met onze partner HEREDITAS.

“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”