Kapper aan huis

Wil je graag een kappersbehandeling maar ben je niet mobiel? Of wil je gewoon liever een behandeling thuis in jouw vertrouwde omgeving? Dan is onze kapper aan huis iets voor jou.

Meer informatie

Je kunt onder meer kiezen voor knippen, wassen, drogen, föhnen, permanent, watergolf of kleuren. Vraag de kapster naar de mogelijkheden tijdens het maken van een afspraak.

Ledenvoordeel

Wanneer je jouw wensen bij het maken van de afspraak met de kapper bespreekt, kan deze je een indicatie van de kosten geven. Er worden geen voorrijkosten gerekend. Bij lang en dik haar kan een meerprijs worden gerekend.

Als lid van Santé Partners Ledenservice krijg je korting op de tarieven:

  • Knippen 65-plussers € 16,50 (normaal € 17,00).
  • Ter kennismaking: Knippen € 16,00 (Normaal € 17,50).
  • 10% korting bij 3 of meer personen op 1 adres**.
  • Watergolf incl. knippen 65+ € 39,20 (normaal € 39,70).
  • Ter kennismaking: Knippen/föhnen € 25,60 (exclusief voor partners).
  • Ter kennismaking: Bij elke kleuring en permanent 2e persoon knippen € 15,50*.

 

Aanmelden

Wil je gebruik maken van een kapper aan huis van Mobella? Vul dan je gegevens in op het aanmeldformulier.

Onze partner

Mobella is actief in heel Nederland met thuiskappers, mobiele pedicures en schoonheidsspecialisten.

Logomobella

Gerelateerde Diensten

Kapper aan huis

Wil je graag een kappersbehandeling maar ben je niet mobiel? Of wil je gewoon liever een behandeling thuis in jouw vertrouwde omgeving? Dan is onze kapper aan huis iets voor jou.

Opticien aan huis

Ben jij toe aan een ander brilmontuur? Of heb je het idee dat jouw brillenglazen niet meer de juiste sterkte hebben? De opticien aan huis biedt uitkomst. Zo kun je op je gemak thuis een oogmeting laten doen waarbij zowel de ogen als oogdruk worden gemeten.

Pedicure aan huis

Wil je graag een pedicurebehandeling maar ben je niet mobiel? Of wil je gewoon liever een behandeling thuis in jouw vertrouwde omgeving? Dan is onze pedicure aan huis iets voor jou.

Maaltijd Thuis

Food Connect heeft een nieuwe naam, namelijk Maaltijd Thuis! Wil je niet meer elke dag koken of is dit lastig voor jou? Bij Maaltijd Thuis nemen we het je graag uit handen. Onze koks koken met plezier ambachtelijke, gezonde en smakelijke koelverse en vriesverse maaltijden voor je en houden daarbij rekening met jouw eventuele dieetwensen, zoals zoutarm, glutenvrij en lactosebeperkt.

Aanvullende mantelzorg

Een beetje gezelschap en ondersteuning aan huis: het maakt vaak een wereld van verschil, ook voor je mantelzorger(s). Met aanvullende mantelzorg door onze partner Saar aan Huis is het zo geregeld!

Rijbewijskeuring

Iedereen vanaf 75 jaar moet bij het verlengen van het rijbewijs een keuring ondergaan. Dat is bij wet vastgelegd. Maar ook tussendoor of eerder kan er aanleiding zijn om te kijken of je nog goed meekomt in het moderne verkeer. Onze partner Rijbewijskeuringsarts.nl voert deze keuring zorgvuldig en deskundig voor je uit.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop