Je wordt nu doorgeleid naar de website van Santé Partners. De zorgorganisaties STMR en Vitras gaan samen verder onder één naam: Santé Partners. Voor iedereen die zorg of ondersteuning nodig heeft, blijft Santé Partners een vertrouwd adres in de regio.

Begrepen

Hulpmiddelen

Soms heb je hulpmiddelen nodig, voor een ongeval, ziekte, om zelfstandig te kunnen blijven wonen of bij jouw kraambed. Onze partners Medipoint en Vegro hebben een breed aanbod van zorg- en welzijnsproducten, die je zowel kunt lenen, huren als kopen.

Meer informatie

Hulpmiddelen maken het mogelijk dat je in jouw thuissituatie vrij en zelfstandig kan functioneren. Er zijn op veel vlakken mogelijkheden om jouw situatie makkelijker te maken. Als je bijvoorbeeld reuma hebt en daardoor verminderde kracht hebt, dan zijn er veel slimme hulpmiddelen zoals een sleutelhouder of aangepast bestek.

Ook artikelen die je helpen gezond te blijven, jouw conditie op peil te houden of voor na een bevalling behoren tot de mogelijkheden. En natuurlijk kun je ook bij ons aankloppen voor tijdelijke ondersteuning zoals krukken of een rolstoel voor na een operatie.

Thuiszorgwinkels of uitleenpunten

Je kunt terecht bij de thuiszorgwinkels of uitleenpunten van Vegro of Medipoint, in samenwerking met Santé Partners.  Bij de thuiszorgwinkels heb je een ruime keuze aan mooie en handige zorgartikelen, zowel te huur als te koop. Van bloedsuikermeters, bandages, rollators, badliften, luchtbevochtigers tot allergeendicht beddengoed en hometrainers. Je kunt gezellig rondkijken in de winkel en uiteraard krijg je deskundig advies over aanschaf en gebruik.

Bij uitleenpunten kun je een breed assortiment kleine en gangbare zorgartikelen lenen en huren.

Kijk hier voor een overzicht van de thuiszorgwinkels en uitleenpunten in de regio. 

 

Ledenvoordeel

Als lid van de Santé Partners Ledenservice:

  • Leen je eenmaal per jaar 13 weken gratis loophulpmiddel in de Medipoint en Vegro thuiszorgwinkels. 
  • Krijg je 10% korting in de Medipoint en Vegro thuiszorgwinkels. Deze korting is niet geldig i.c.m. andere (leden)kortingen, acties of waardebonnen. U kunt dus maar één vorm van korting tegelijk toepassen op uw aankoop.

Onze partner

Medipoint en Vegro zijn grote aanbieders van zorg- en welzijnsproducten in Nederland die zij adviseren, lenen, huren en verkopen. Zij helpen je graag en nemen daarvoor persoonlijk de tijd.

Gerelateerde Diensten

Maaltijd Thuis

Food Connect heeft een nieuwe naam, namelijk Maaltijd Thuis! Wil je niet meer elke dag koken of is dit lastig voor jou? Bij Maaltijd Thuis nemen we het je graag uit handen. Onze koks koken met plezier ambachtelijke, gezonde en smakelijke koelverse en vriesverse maaltijden voor je en houden daarbij rekening met jouw eventuele dieetwensen, zoals zoutarm, glutenvrij en lactosebeperkt.

Aanvullende mantelzorg

Een beetje gezelschap en ondersteuning aan huis: het maakt vaak een wereld van verschil, ook voor je mantelzorger(s). Met aanvullende mantelzorg door onze partner Saar aan Huis is het zo geregeld!

Huishoudelijke hulp

Heb jij moeite om het huishouden zelf bij te houden en kun je wel wat hulp gebruiken? Onze partner UWassistent regelt een betrouwbare huishoudelijke hulp voor je. Deze zorgt ervoor dat je huis schoon is en dat je hulp krijgt in de huishouding.

Kapper aan huis

Wil je graag een kappersbehandeling maar ben je niet mobiel? Of wil je gewoon liever een behandeling thuis in jouw vertrouwde omgeving? Dan is onze kapper aan huis iets voor jou.

Professionele alarmering thuis

Je woont zelfstandig thuis, maar je bent op zoek naar meer veiligheid. Professionele alarmering maakt het mogelijk om met een gerust gevoel thuis te wonen. In geval van nood kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week, eenvoudig professionele zorg van Santé Partners oproepen. Een fijn en geruststellend gevoel voor jou en jouw naasten.

Ziektekosten verzekering

Met het Santé Partners Zorgverzekering Collectief profiteer je van aantrekkelijke kortingen op de polissen van ZilverenKruis, Menzis en VGZ (uitgezonderd VGZ alles-in-1 pakketten).

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop