Nieuwe managementstructuur Santé Partners ingevuld

Met ingang van 14 oktober 2019 verwelkomt Santé Partners Margje Mahler als nieuwe directeur Zorg. Per 1 september jl. is Atie Gelderloos gestart als directeur voor het Sociaal Domein.
Ron Axt, voorzitter van de Raad van Bestuur: “Na de fusie tussen STMR en Vitras hebben we onze strategische koers bepaald. Om de juiste focus aan te brengen en slagkracht te hebben, is de managementstructuur aangepast. Het benoemen van daadkrachtige directeuren voor het Sociaal Domein en Zorg helpt de strategische koers te realiseren. Ik ben erg blij met deze twee directieleden. Atie Gelderloos werkt al jaren bij onze organisatie. Met Margje Mahler zijn we overtuigd een uitstekende directeur te hebben voor Zorg.”

Margje Mahler: “Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe rol bij Santé Partners. Na een aantal jaren aan en binnen de verpleeghuiszorg gewerkt te hebben, is de tijd gekomen om de stap te zetten naar een organisatie die zorg en ondersteuning levert op alle plaatsen waar mensen hun leven leiden. Wat me aanspreekt aan Santé Partners is het brede palet aan diensten dat stevig geworteld is in de wijken. Met deze verankering kun je vanuit een integrale aanpak én vanuit positieve gezondheid werken. Thuis, in de wijk, in moderne woonzorgcentra waar zorg en ondersteuning aanvullend zijn op het leven. Dáár zijn waar mensen hun leven leiden, en de zorg en ondersteuning met elkaar goed regelen, zie ik als mijn opdracht.”

Atie Gelderloos: “De volgende stap voor het Sociaal Domein is om voor inwoners en gemeenten integrale ondersteuning te regisseren, zorg en welzijn met elkaar verbonden. Santé Partners is een krachtige partner die staat voor initiatief, innovatie, realisatie en investering. Deze kracht is nodig om mee te kunnen bewegen met de wensen van inwoners, van financiers, van ketenpartners en van medewerkers. Ik sta voor de focus op zinnig en zuinig. En samen met ketenpartners de ondersteuning te bieden die inwoners van onze gemeenten verdienen.”

De directeur Sociaal Domein en Zorg worden uiteraard ondersteund door meerdere managers en gebiedsmanagers. 

Nieuwsberichten

Santé Partners is voorbereid op een verdere verspreiding van het coronavirus. We volgen daarbij nauwgezet de richtlijnen van het RIVM....
Het is ons doel om u de zorg te blijven geven die u van ons gewend bent. Op dit moment...
Een aantal zorgpartijen in de Gelderse Vallei heeft de intentie om vanaf het voorjaar van 2020 samen de acute verpleegkundige...

Postadres
Santé Partners
Postbus 6063
4000 HB Tiel

Telefoonnummer
0344 – 679300

KvK-nummer 41060187